AcasăSPORTBicfalvi, readus de Iordanescu la echipa nationala

Bicfalvi, readus de Iordanescu la echipa nationala

Bicfalvi este cel mai in forma jucator din Ucraina

Echipa nationala va forta victoria la Belfast, in partida cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016, cu Eric Bicfalvi si Claudiu Keseru in ofensiva.

Bicfalvi este cel mai in forma jucator din Ucraina

Primul joaca in Ucraina, la Volin Lutk, si este golgheterul la zi al campionatului, cu o etapa inainte de finalul sezonului. Eric Bicfalvi are 16 goluri marcate, tot atatea ca brazilianul Alex Teixeira, de la Sahtior Donetk, si cu unul mai mult decat Artem Kravets, atacantul campioanei Dinamo Kiev. Bicfalvi a jucat ultimul data pentru echipa nationala in „amicalul” cu Danemarca, din noiembrie, 2-0 pe Arena Nationala.
In cazul lui Claudiu Keseru, pentru selectionerul Anghel Iordanescu nu pare sa conteze faptul ca fostul stelist joaca in Qatar, la Al Gharafa, si are doar 9 partide disputate in 2015 si tot atatea goluri marcate! Cei 16 stranieri convocati de principiu pentru meciul de la Belfast sunt urmatorii: Ciprian Tatarusanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland), Razvan Rat (PAOK Salonic), Vlad Chiriches (Tottenham), Florin Gardos (Southampton), Dragos Grigore (Toulouse), Cosmin Moti (Ludogoret Razgrad), Alexandru Matel (Dinamo Zagreb), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Gabriel Torje (Konyaspor), Eric Bicfalvi (Volin Lutk), Lucian Sanmartean (Al Ittihad), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keseru (Al Gharafa) si Florin Andone (Cordoba). Partida Irlanda de Nord – Romania, din grupa F preliminara a Euro 2016, se va disputa in data de 13 iunie, la Belfast, de la ora 21.45.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger