AcasăSPORTBicfalvi, "Hagi din Ucraina"

Bicfalvi, „Hagi din Ucraina”

Bicfalvi, dreapta, este play-makerul lui Volin

Aruncat ca o masea stricata de FC Steaua, mijlocasul Eric Bicfalvi face furori in Ucraina, unde a reusit un gol si trei pase decisive in trei meciuri disputate pentru noua sa formatie, Volin Lutk.

Bicfalvi, dreapta, este play-makerul lui Volin

Intr-un meci disputat sambata seara, in etapa a treia a campionatului Ucrainei, Volin s-a impus, cu 2-0, la Cernomoret Odessa, in special datorita evolutiei magistrale a lui Eric Bicfalvi. Acesta a centrat perfect la golul fostului dinamovist Izvoranu, in minutul 14, si a facut 2-0 in minutul 77, cu un sut senzational.

Reusitele lui Bicfalvi, care si-a trecut in cont cate o pasa decisiva si in primele doua etape, i-au facut pe ucraineni sa-l compare pe fostul stelist cu legendarul Gheorghe Hagi. Fanii lui Volin si nu numai au ramas impresionati de viziunea si tehnica lui Bicfalvi, dar si modul magistral in care acesta executa fazele fixe. Mijlocasul a contribuit decisiv la toate cele patru goluri marcate de Volin in acest sezon, iar, cu sapte puncte la activ, echipa antrenata de Anatoli Demianenko se mentine in coasta marilor favorite Sahtior Donetk si Dinamo Kiev.

author avatar
Cristi Ionita
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger