AcasăSPORTBicfalvi a semnat cu Dinamo

Bicfalvi a semnat cu Dinamo

Prin transferul la Dinamo, Bicfalvi cauta sa prinda lotul de Euro

Internationalul roman Eric Bicfalvi si-a reziliat contractul cu gruparea chineza Liaoning Whowin si a semnat, ieri, cu Dinamo un angajament valabil doar pentru patru luni.

Prin transferul la Dinamo, Bicfalvi cauta sa prinda lotul de Euro

Dupa ce a trecut cu bine vizita medicala, Bicfalvi (28 de ani) a declarat ca a ales Dinamo pentru a ramane in vederile selectionerului Anghel Iordanescu: „Chiar ma bucura acest interes al lui Dinamo.Stiu ca trecutul meu a fost stelist, dar nu am nimic de comentat pe aceasta tema. Eu sunt un jucator profesionist si voi incerca tot timpul sa dau maximum pentru echipa mea si pentru mine. A fost foarte dificil si a fost o alegere grea sa ma intorc in Romania, dar cred ca este o alegere buna”. La randul lui, Ionel Danciulescu, directorul sportiv al „cainilor”, a laudat atitudinea avuta de Bicfalvi pe durata negocierilor: „Ni l-am dorit foarte mult pe Eric, iar Mircea Rednic discuta cu el de mai multa vreme pentru ca e sigur ca ne va ajuta. Bicfalvi este un fotbalist care poate juca pe mai multe posturi, asa ca sigur vom fi mai puternici cu el in echipa. Si, in plus, pe langa faptul ca este fotbalist bun, are si un caracter deosebit. A avut oferta din Rusia, pe bani mult mai multi, dar a preferat sa-si respecte cuvantul dat”.
Eric Bicfalvi are 82 de meciuri si doua goluri marcate in Liga 1, unde a jucat pentru 3 echipe: Jiul Petrosani, Steaua si Gloria Buzau.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger