AcasăSPORTBernadette Szocs, campioana cu mana rupta

Bernadette Szocs, campioana cu mana rupta

Bernadette, campioana europeana

Junioara din Bistrita a urcat de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului la concursul din Rusia. Examenul medical efectuat ulterior a relevat, insa, ca avea o ruptura musculara la bicepsul bratului drept.

Bernadette, campioana europeana

La „europenele” de tenis de masa, rezervate junioarelor, Romania a fost vedeta competitiei, iar Bernadette Szocs (16 ani), revelatia. Sportiva din Bistrita a castigat medalia de aur atat la simplu, cat si in proba de dublu, performanta cu atat mai importanta cu cat ardeleanca a concurat avand o ruptura musculara la bicepsul bratului drept. „Stiam de aceste probleme si chiar nu m-am antrenat aproape doua luni inaintea turneului din Rusia tocmai pentru a nu agrava ruptura musculara.

Desi m-am prezentat la tratament in Bucuresti, tot nu m-am recuperat complet. Insa, am decis sa joc asa, iar pana in faza sferturilor de finala chiar a fost totul in regula. Abia de atunci incolo am simtit o durere tot mai mare, dar am preferat sa strang din dinti si sa lupt. Nu avea rost sa ma retrag, daca tot ajunsesem pana acolo”, a declarat Szocs la revenirea in tara. Proaspata campioana europeana face acum recuperare la o clinica privata din Targu Mures.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
635 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger