AcasăSPORTBerlusconi vinde Milanul pe Facebook!

Berlusconi vinde Milanul pe Facebook!

Berlusconi a facut din AC Milan unul dintre cele mai titrate cluburi de pe mapamond

Unul dintre cele mai titrate cluburi de fotbal ale planetei a ajuns sa fie scos la vanzare pe Facebook. Pare de domeniul fantasticului, nu insa si atunci cand in ecuatie apare numele lui Silvio Berlusconi.

Berlusconi a facut din AC Milan unul dintre cele mai titrate cluburi de pe mapamond

Fostul premier italian a postat un clip de contul personal de Facebook in care vorbeste despre cat de greu ii este sa gaseasca un cumparator pentru AC Milan. Mai mult, Berlusconi anunta, prin intermediul retelei de socializare, ca asteapta oferte de la cei interesati sa investeasca in fotbal! „Tuturor celor care imi spun ca vanzarea clubului este absolut necesara, le transmit ca incerc sa fac asta de mai bine de un an de zile. As vrea sa las echipa pe maini bune, de preferat unui italian. Orice sugestie este binevenita”, a scris „Don Silvio”.
La finalul lunii aprilie, s
urse apropiate familiei Berlusconi au dezvaluit ca un consortiu din China ar fi oferit 700 de milioane de euro pentru preluarea clubului AC Milan, insa negocierile s-au sistat in momentul in care care asiaticii au refuzat sa plateasca si taxele aferente tranzactiei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger