AcasăSPORTBerlusconi s-a blocat in lift cu o hostessa!

Berlusconi s-a blocat in lift cu o hostessa!

Inainte de partida AC Milan – Juventus, din cadrul „Trofeului Berlusconi”, patronul milanezilor a ramas cateva minute intr-un lift cu o frumoasa domnisoara.

Berlusconi are doua mari hobby-uri: fotbalul si femeile

Fostul premier al Italiei, cunoscut pentru faptul ca nu poate rezista in fata niciunei femei frumoase, cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani, a avut parte de un moment amuzant duminica seara, chiar inaintea startului amicalului pe care echipa sa l-a disputat, pe „San Siro”, in compania campioanei Juventus.

Tanara hosstesa a stiut cum sa-l ia pe batranul Silvio

Silvio Berlusconi a urcat in liftul care trebuia sa-l duca la tribuna oficiala impreuna cu o atragatoare hostessa, dar ascensorul s-a blocat din cauza unor probleme cu alarma. Unele voci sustin ca insusi „Don Silvio” (76 de ani) ar fi apasat butonul de blocare, dar informatia nu se confirma. Dupa relatarea domnisoarei, Berlusconi a ramas nemiscat si a reactionat doar in momentul in care tanara i-a urat succes pentru meciul care urma: „Sa speram ca AC Milan va castiga!”, a spus hostessa. “Bineinteles!”, a replicat cel mai mare amator de „Bunga Bunga”.

author avatar
Sebastian Stan
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger