AcasăSPORTBergodi si Sapunaru, la Udinese, in Serie A!

Bergodi si Sapunaru, la Udinese, in Serie A!

Bergodi (foto) si Sapunaru, cu gandul mai mult la Serie A

Soarta Rapidului pare pecetluita cu doua etape inainte de finalul campionatului: cel mai probabil, echipa va retrograda in „B”, iar jucatorii si staff-ul isi vor cauta de lucru in alta parte!

Bergodi (foto) si Sapunaru, cu gandul mai mult la Serie A

Unii deja stiu incotro s-o apuce. Este cazul antrenorului Cristiano Bergodi, pe care presa italiana il anunta intors in tara natala. Din cate se pare, Bergodi ar fi semnat deja un precontract cu gruparea Udinese. La fel ca Rapidul, si friulanii cauta sa se salveze de la retrogradare – locul 15 in Serie A, 41 de puncte, cu doua etape ramase de disputat. Spre deosebire de giulesteni, sansele lor sunt mult mai mari fiindca din prima liga italiana pica doar formatiile clasate pe 18, 19 si 20.
Nemultumit de cum s-a exprimat echipa cu Andrea Stramaccioni, patronul Giampaolo Pozzo l-a ofertat pe Cristiano Bergodi, un antrenor nu la fel de experimentat ca fostul „principal” al Interului, dar mult mai ieftin si cu un trecut de fotbalist impresionant. In plus, Bergodi nu va ateriza singur pe Stadio Friuli, ci va fi insotit de Cristi Sapunaru! Capitanul Rapidului negociaza de cateva zile cu Udinese si sunt sanse mari sa-si dea acordul pentru un transfer in Serie A. Fostul castigator al Cupei UEFA cu FC Porto a recunoscut interesul „macaronarilor”: „Sunt negocieri cu Udinese, dar inca nu am semnat. Deocamdata, sunt jucatorul Rapidului si imi doresc sa ajut echipa sa ramana in Liga 1, mai multe o sa stiu la finalul campionatului”.

Fratii Oriol, „flatati de interesul lui Dinamo”

De problemele Rapidului ar putea profita chiar rivalii din Liga 1. Este cazul clubului Dinamo, care i-ar putea cumpara pe fratii Joan si Edu Oriol (foto), doi jucatori interesanti pentru nivelul fotbalului din Romania, in opinia presedintelui Dinu Gheorghe: „Rapid are cativa jucatori buni. Mie imi plac fratii Oriol. Daca Mircea Rednic spune ca vrea ceva de acolo, eu fac demersurile pentru a negocia cu ei”.
La randul lor, spaniolii s-au aratat incantati de oportunitatea unui transfer in Stefan cel Mare: „Suntem flatati de interesul lui Dinamo, dar si de faptul ca suntem apreciati in Romania. Noua ne place in Bucuresti, dar vedem ce va fi la vara. Deocamdata, ne gandim doar cum sa salvam echipa de la retrogradare”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger