AcasăSPORTBerdych a venit cu un "accesoriu" nou la finala Cupei Davis

Berdych a venit cu un „accesoriu” nou la finala Cupei Davis

Ester l-a "incurajat" pe Berdych dupa esecul cu Almagro

Actor principal in finala Cupei Davis, dintre Cehia si Spania, Tomas Berdych si-a tras o noua iubita inaintea intalnirii, tenismanul de 27 de ani cuplandu-se cu modelul Ester Satorova.

Ester l-a "incurajat" pe Berdych dupa esecul cu Almagro

Considerat unul dintre cei mai cuceritori tenismani din circuitul ATP, alaturi de austriacul Jurgen Melzer, cehul Berdych isi schimba iubitele precum sosetele, chiar si tabloidele din tara natala precizand ca, pentru Tomas, femeile sunt doar niste simple accesorii.

Frumoasa cehoaica a pozat in lenjerie intima pentru un site de specialitate

Satul de jucatoare de tenis (ultima data a fost cumplat cu Lucie Safarova), Berdych si-a gasit timp pentru o schimbare. Astfel, el si-a tras o iubita cu sapte ani mai tanara, Ester Satorova. Aceasta a fost spectator de lux la finala Cupei Davis, disputata de Cehia impotriva Spaniei si s-a manifestat ca un adevarat sef de galerie in „O2 Arena”. Ester i-a purtat noroc lui Tomas in primele doua zile, Berdych invingandu-l pe Nicolas Almagro vineri (6-3, 3-6, 6-3, 6-7, 6-3), apoi castigand disputa de dublu de sambata, alaturi de Radek Stepanek, 3-6, 7-5, 7-5, 6-3 cu Marcel Granollers si Marc Lopez. Scenariul nu s-a mai repetat ieri, cand Berdych a fost surclasat de David Ferrer (2-6, 3-6, 5-7) si a lasat tot greul pe bunul sau prieten Stepanek, care urma sa-l infrunte, aseara, in meci decisiv, pe Almagro.

author avatar
Cristi Ionita
381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger