AcasăSPORTBenzema, retinut de Politie pentru santaj!

Benzema, retinut de Politie pentru santaj!

Benzema este obisnuit sa joace in echipament cu dungi

La nici 12 ore dupa victoria cu PSG, din etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor, clubul Real Madrid primeste o veste neasteptata.

Benzema este obisnuit sa joace in echipament cu dungi

Francezul Karim Benzema a fost arestat pentru santaj! Atacantul „galacticilor” este acuzat de politisti ca a fost cel care a decis santajarea lui Mathieu Valbuena cu o serie de poze in care micutul mijlocas apare facand sex cu iubita sa. Imaginile in cauza au fost sustrase de Benzema chiar din telefonulul colegului sau de „nationala” (alt „destept”, sa tina astfel de poze intr-un telefon!). Fotbalistul Realului l-a cooptat in aceasta „afacere”  si pe Djibril Cisse, care a dat deja declaratii in urma cu doua saptamani si, mai mult ca sigur, le-a povestit politistilor despre planul gandit de Benzema.
Conform presei din Hexagon, Karim Benzema risca o pedeapsa de cinci ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat de santaj. Suma ceruta lui Valbuena: 150.000 de euro, cam cat salariul pe o saptamana al atacantul din Madrid. Din cate se pare, audierile se axeaza pe incercarea de a stabili daca doar l-a sfatuit pe Valbuena sa plateasca sau l-a incitat/ santajat direct.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger