AcasăSPORTBenjamin Mendy, intrare de „roșu” la conturile lui Manchester City

Benjamin Mendy, intrare de „roșu” la conturile lui Manchester City

Benjamin Mendy a fost în 2017 cel mai scump fundaș din Premier League, atunci când Manchester City a plătit pe el 60 de milioane de euro.

Ulterior, fotbalistul a fost acuzat în două rânduri de viol, ultima dată în octombrie 2020. Acesta a fost trimis în judecată pentru că ar fi abuzat sexual o tânără de 24 de ani chiar în locuința lui.

La momentul în care s-a declanșat scandalul, Mendy câștiga peste 100.000 de euro pe săptămână la Manchester City, bani pe care clubul a încetat să îi mai plătească începând cu septembrie 2021, din cauza problemelor cu legea pe care le- avut jucătorul.

Mendy a negat ferm ambele acuzații care i-au fost aduse, iar anul acesta a fost declarat nevinovat de către judecători.

Potrivit Sky Sports, zilele acestea, Mendy a inițiat „un proces cu multe milioane în joc” împotriva celor de la City. Sportivul își cere banii pe care nu i-a primit, având un contract în plină desfășurare cu clubul britanic, până în luna iunie a acestui an.

Se pare că Benjamin Mendy chiar are nevoie de salariile restante, deoarece nu pare să fie în cea mai bună situație financiară. La începutul lunii a redus prețul conacului pe care îl are la vânzare cu peste 850.000 de euro, arată Daily Mail. Acum se așteaptă să primească aproximativ 5 milioane de euro pentru “palatul” pe care îl deține.

author avatar
Mihail Ioan
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger