AcasăSPORTBEGU, SUPER BENGA!

BEGU, SUPER BENGA!

Irina a executat-o pe daneza in mai putin de o ora si jumatate

Irina Begu a stabilit marti noaptea „cea mai mare surpriza de la US Open”, bucuresteanca surclasand-o, cu 6-2, 6-2, pe daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 8 si fost lider WTA.

Irina a executat-o pe daneza in mai putin de o ora si jumatate

Considerata una dintre cele mai talentate jucatoare data de tenisul romanesc, Irina a traversat o perioada mai putin favorabila in ultimul an, coborand pana pe locul 96 mondial, insa bucuresteanca si-a propus de ziua ei (n.r. – duminica a implinit 22 de ani) sa ia totul de la capat si pana acum pariul i-a iesit de minune.

Tragerea la sorti pentru primul tur de la US Open i-a scos in fata un adversar redutabil, daneza Caroline Wozniacki, fost lider mondial. Irina nu s-a pierdut cu firea, a pus in scena una dintre cele mai bune evolutii ale sale, a profitat la maxim de ezitarile adversarei si a executat-o uluitor de rapid pe Wozniacki, 6-2, 6-2. Tenismena noastra a dat o palma grea tuturor contestatarilor si, mai ales, comentatorilor ESPN care la inceputul disputei se amuzau teribil pe seama numelui ei. Foarte fericita in urma succesului urias obtinut, „cel mai important din cariera mea”, Irina s-a emotionat rapid cand a primit un mesaj de incurajare din partea mamei sale, Steluta, cea care a precizat ca a urmarit meciul cap-coada la televizor, desi acesta s-a disputat la o ora extrem de nepotrivita. Pentru Irina urmeaza o disputa ce pare mai accesibila, impotriva Silviei Soler Espinosa (Spania), insa jucatoarea noastra trebuie sa treaca rapid peste euforia succesului din runda inaugurala pentru a nu-si incheia abrupt parcursul de vis.

Caroline, mai multa dragoste, mai putin tenis

Wozniacki ramane fara turneu castigat in 2012

Lider mondial in 2010-2011, Caroline Wozniacki este o umbra a jucatoarei care castiga sase turnee in 2010 si alte sase anul trecut. Daneza a acces, anul acesta, intr-o singura finala de turneu WTA, la Copenhaga, unde nu a reusit sa se impuna, desi competitia este creata special pentru ea. Intreaga suflare a tenisului pune decaderea danezei pe seama relatiei pe care aceasta o are cu jucatorul de golf Rory McIlroy. Cei doi se iubesc de mai bine de un an, exact din momentul in care Wozniacki a inceput sa dea rateu dupa rateu in cariera profesionista. In plus, Caroline a aratat, in ultima perioada, ca este mai preocupata si de alte activitati extra-sportive, daneza pozand, de curand, in lenjerie intima pentru a-si promova propria linie de chiloti ce va fi lansata cat de curand.

author avatar
Cristi Ionita
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger