AcasăSPORTBegu, nou triumf la Roma. Joaca in sferturile turneului

Begu, nou triumf la Roma. Joaca in sferturile turneului

In conditiile in care deunazi Simona Halep – una dintre principalele favoritele la castigarea turneului-  a parasit competitia de pe taram italian, Irina Begu a produs o noua surpriza placuta la Roma, dupa rezultatele obtinute la recent-incheiatul Madrid Open.

Bucuresteanca clasata pe 35 WTA e, fara urma de dubiu, in forma maxima, iar optimile de la Roma i-au parut floare la ureche. La o zi de cand trecuse de Azarenka, Irina a depasit-o, joi, fara prea mari emotii, pe Daria Kasatkina, rusoaica aflata cu doua locuri mai sus decat ea in ierarhia mondiala.

Fara sa tina cont de acest aspect, cu un moral bun si lovituri castigatoare, Irina a inchis meciul dupa doar doua seturi- 6-1, 6-4. Romanca se pregateste acum sa-si intalneasca viitoarea adversara, in sferturile competitiei dotate cu premii de 2, 5 milioane de dolari.

In schimb, dupa ce la finele saptamanii trecute a castigat Turneul de la Madrid, Halep nu a reusit sa treaca de australianca Gavrilova, in meciul disputat deunazi, in turul doi al competitiei din capitala italiana. Simona a parasit competitia dupa ce a pierdut, scor 3-6, 6-4, 3-6, partida contra sportivei aflate pe locul 32 in lume.

sursa foto: Facebook/Irina Begu

author avatar
Cristina Stefan
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger