AcasăSPORTBegu joaca azi contra Serenei Williams, in semifinalele turneului de la Roma!

Begu joaca azi contra Serenei Williams, in semifinalele turneului de la Roma!

Ca un soi de incununare a perioadei de exceptie prin care trece Irina, dovada si victoriile de la recent-incheiatul turneu de tenis de la Madrid, dar si cele care au adus-o pana in semifinalele de la Roma, Begu o va intalni astazi, pentru prima oara in cariera, pe celebra Serena Williams.

Va fi un duel intre numarul 1 mondial si jucatoarea romanca aflata pe locul 35 WTA, intre experienta americancei aflate de o perioada insemnata pe prima pozitie a clasamentului celor mai bune jucatoare ale lumii si ambitia bucurestencei in varsta de 25 de ani care, cu siguranta, isi doreste sa obtina un rezultat cat mai bun in aceasta infruntare.

Pana sa ajunga sa joace cu Serena, Irina a avut un parcurs fata greseala la competitia desfasurata pe zgura arenei din capitala Italiei, iar in sferturi a trecut de nipona Misaki Doi (locul 45 WTA), pe care a invins-o in doua seturi -6-2, 7-6. La randul sau, americanca a trecut neasteptat de usor de rusoaica Svetlana Kuznetsova (6-2, 6-0), asigurandu-si, in mai putin de o ora de joc, calificarea in penultimul act al competitiei dotate cu premii de peste 2, 5 milioane de dolari.

Marea infruntare dintre S. Williams si Begu are loc in astazi, incepand cu ora 18, ora Romaniei.

Bafta, Irina!

sursa foto: Facebook/Irina Begu

author avatar
Cristina Stefan
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger