AcasăSPORTBegu, invingatoare la Seul

Begu, invingatoare la Seul

Irina Begu vrea sa ajunga in Top 20 WTA

Principala favorita a turneului de la Seul, Irina Begu s-a impus, ieri, in finala, 6-3, 6-1 cu Aliaksandra Sasnovici, din Belarus, o jucatoare clasata pe locul 136 WTA.

Irina Begu vrea sa ajunga in Top 20 WTA

Pentru titlul castigat la Seul, Begu va primi 280 de puncte WTA si un cec in valoare de 111.389 de dolari, iar de astazi ocupa pozitia 26 in ierarhia WTA. Romanca mai are in palmares un titlu, castigat in 2012, la turneul de la Taskent, dar si alte trei calificari in ultimul act, la Moscova (octombrie 2014), Marbella si Budapesta (ambele in 2011).
„Sunt atat de fericita ca am castigat primul meu titlu dupa trei ani… A trecut mult si cred ca mi-am imbunatatit jocul, intre timp. Am invatat din meciurile si experientele avute si mai ales am mai multa constanta in joc. Ma simt total diferit fata de acum trei ani”, a afirmat Begu. Referitor la partida cu Sasnovici, Irina este de parere ca atitudinea avuta in joc a facut-o invingatoare: „Mi-am pastrat calmul si am facut-o pe adversara mea sa alerge mai mult. Am fost mai buna la punctele importante – nu am dominat fiecare game, dar am fost mai buna la punctele mari”.

Halep – Pavlyuchenkova, in turul 1 la Wuhan

Simona Halep (foto) si-a aniversat ziua de nastere (a implinit 24 de ani), ieri, in China, acolo unde saptamana aceasta va evolua in turneul de la Wuhan. Cap de serie numarul 1, Halep va juca direct in turul II impotriva Anastasiei Pavlyuchenkova (33 WTA). Castigatoarea acestui meci se va duela cu invingatoarea dintre Johana Konta si Victoria Azarenka.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger