AcasăSPORTBegu a facut senzatie la Madrid, invingand-o pe Muguruza

Begu a facut senzatie la Madrid, invingand-o pe Muguruza

Irina a produs o mare surpriza, seara trecuta, la editia din acest an a Madrid Open, invingand-o pe Garbine Muguruza, jucatoare aflata pe locul 4 mondial si considerata una dintre principalele favorite la castigarea trofeului.

Victoria romancei e cu atat mai importanta, cu cat, pe langa faptul ca a reusit sa incheie triumfatoare meciul tensionat,punctand la capitolul palmares, a fost obtinuta la Muguruza acasa, mai precis in fata suporterilor madrileni.

Irina a castigat meciul disputat – in cek de-al doilea tur al competitiei de la Madrid, dotate cu premii ce depasesc 4, 7 milioane de dolari – contra sportivei spaniole clasate cu 31 de locuri mai sus decat ea, in ierarhia mondiala, victoria din a doua zi de Pasti fiind, pentru Begu, una dintre cele mai importante din cariera.

Va spunem ca romanca aflata pe locul 35 WTA a inchis victorioasa meciul dupa ce in prima faza a pierdut setul de debut al infruntarii. Irina a avut insa ambitia si puterea sa isi revina si sa obtina un rezultat cu adevarat spectaculos, la finale infruntarii de pe zgura madrilena, tabela aratand urmatorul scor: 5-7, 7-6, 6-3.

Dupa cum era de asteptat, victoria a bucurat-o nespus pe Begu, aspect care se poate vedea cat se poate de clar si din istantaneul surprins catre finele meciului de la Madrid Open 2016.

sursa foto: Facebook/mutuamadridopen

author avatar
Cristina Stefan
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger