AcasăSPORTBeckham, divort in America!

Beckham, divort in America!

Beckham si Galaxy isi pot apara titlul castigat anul trecut

Ajuns la 37 de ani, jucatorul lui Los Angeles Galaxy a anuntat divortul de fotbalul american si de gruparea la care activeaza de cinci ani, spunand ca este gata pentru o noua provocare.

Beckham si Galaxy isi pot apara titlul castigat anul trecut

Aflat la Galaxy inca din 2007, Beckham a facut cel mai bun sezon al sau in MLS (Liga nord-americana) abia anul acesta, cand a reusit opt goluri si 12 pase decisive in 29 de meciuri jucate. Statisticile personale ale englezului s-au regasit si in parcursul echipei, formatia din Los Angeles reusind, weekendul trecut, sa se califice in finala MLS. Pe 1 decembrie, in „Home Depot Center”, stadionul celor de la Los Angeles Galaxy, gazdele vor da piept cu Houston Dynamo, in finala campionatului nord-american. David a anuntat ca aventura americana se sfarseste pentru el cu acest meci. Din 2013, Beckham ar putea ajunge in Australia, pentru a se duela cu italianul Alessandro Del Piero, vedeta lui FC Sydney.

Presa engleza scrie ca „Becks” este dorit si in Scotia, rapperul Snoop Dogg, noul actionar al clubului Celtic Glasgow, fiind de parere ca fotbalistul de 37 de ani ar fi o achizitie buna pentru gruparea de pe „Celtic Park”.

author avatar
Cristi Ionita
1.445 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger