AcasăSPORTBeckenbauer il trimite pe Guardiola inapoi la Barcelona

Beckenbauer il trimite pe Guardiola inapoi la Barcelona

Beckenbauer nu crede in sistemul tiki-taka folosit de Guardiola

Real Madrid a invins pe Bayern Munchen cu scorul de 1-0, pe stadionul ”Santiago Bernabeu”, in prima mansa a semifinalei Ligii Campionilor. Cum era de asteptat, esecul l-a infuriat pe Franz Beckenbauer, legenda clubului bavarez.

Beckenbauer nu crede in sistemul tiki-taka folosit de Guardiola

Unicul gol al partidei de la Madrid a fost reusit de francezul Karim Benzema (minutul 19), din centrarea lui Fabio Coentrao, la capatul unui contraatac.  Bayern, detinatoarea trofeului, a dominat meciul, a avut o posesie de 64%, mai multe suturi, atacuri, cornere, dar Real a fost mai pragmatica, s-a aparat bine si a reusit sa apere rezultatul pana la final.

Pep Guardiola

„Posesia nu inseamna nimic atat timp cat adversarul are cele mai mari ocazii. Guardiola ar trebui sa fie fericit ca Real a dat doar un gol. Bayernul asta putea pierde la o diferenta mai mare”, a reactionat Franz Beckenbauer, legendarul jucator al bavarezului si actual conducator. Nu este primul atac declansat de „Kaiser Franz” la adresa lui Guardiola, neamtul fiind cel mai mare critic al sistemului tiki-taka brevetat de catalan la echipa germana. Joi, presa din Barcelona a lansat „bomba”: oficialii gruparii „blaugrana” negociaza revenirea lui Pep Guardiola la echipa!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger