AcasăRecomandariBecali vrea sa se reculeaga la manastire

Becali vrea sa se reculeaga la manastire

Gigi Becali a spus, ieri, la Curtea de Apel Constanta, instanta care judeca cererea sa de intrerupere a pedepsei, ca este dispus sa se opereze intr-un spital din Romania, dar musai sa fie unul privat! Si interventia trebuie precedata de un pelerinaj la o manastire!

Gigi Becali a purtat si de data aceasta faimosul guler cervical

Finantatorul Stelei a fost adus de la Penitenciarul Poarta Alba la Curtea de Apel Constanta, pentru judecarea contestatiei la decizia Tribunalului, de respingere a cererii de intrerupere a pedepsei din motive medicale. Gigi Becali a tinut sa vorbeasca instantei, el declarand ca nu intelege de ce are parte de un astfel de tratament: „Sunt doua luni de cand s-a facut expertiza medico-legala, iar statul nu mi-a spus nimic. Nu m-a pus sa aleg spitalul, nu l-a interesat, nu mi-a propus nimic”. Becali le-a mai spus magistratilor ca, inainte de interventia chirurgicala, ar dori sa mearga doua-trei zile la o manastire, sa se roage pentru sanatatea sa si ca inainte de operatie nu vrea „sa imbratiseze gardianul”, ci sa aiba alaturi familia. El a mai afirmat ca nu intelege de ce nu i se permite intreruperea pedepsei pentru efectuarea operatiei, pentru ca apoi va reveni in penitenciar si va ispasi restul din condamnare: „De ce ii deranjeaza ca Becali, care a stat un an de zile in puscarie, isi face operatia si apoi isi reia condamnarea? De ce atata incrancenare, ca sa paralizez eu?! Nu am fost condamnat la moarte, nu am fost condamnat la paralizie”.
Maria Vasii, avocata lui Becali, a cerut instantei sa admita contestatia, aducand aceleasi argumente, respectiv ca exista un raport de expertiza medico-legal in acest caz si ca medicii legisti au stabilit ca finantatorul Stelei are o afectiune grava care nu poate fi tratata in regimul penitenciar si care necesita interventie chirurgicala. Avocata a sustinut ca Gigi Becali are dreptul sa se opereze fara paza si ca isi poate alege clinica unde sa aiba loc interventia, ea indicand in acest caz o unitate medicala privata din Bucuresti. Procurorul DNA a cerut magistratilor sa pastreze hotararea data de Tribunalul Constanta, aceea ca lui Becali i se permite efectuarea operatiei, dar sub paza si in reteaua medicala a Ministerului Sanatatii. Sentinta in acest caz va fi data astazi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
357 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger