AcasăSPORTBecali vrea sa cumpere marca Steaua, „dar la un pret de bun...

Becali vrea sa cumpere marca Steaua, „dar la un pret de bun simt”!

Gigi Becali si Viorel Paunescu, actualul si fostul patron al Stelei

Personaj cheie in povestea „privatizarii” echipei de fotbal Steaua (eveniment petrecut la mijlocul anilor ’90), Viorel Paunescu sa-si dea cu presupusul in legatura cu gruparea „ros-albastra”.

Gigi Becali si Viorel Paunescu, actualul si fostul patron al Stelei

De data aceasta, fostul actionar majoritar din Ghencea afirma ca intre Armata si Gigi Becali se face pace, dar numai daca primii inteleg sa ceara „un pret de bun simt” pe brand-ul „Steaua”. Redevenita proprietatea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, marca (culori, palmares, sigla) va fi evaluata de un specialist acreditat de Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania si abia dupa aceea se vor demara negocierile dintre cele doua parti.
Viorel Paunescu sustine ca nu se pune problema ca Gigi Becali sa inchirieze acest brand, din contra, latifundiarul doreste sa-l cumpere. „Din ce stiu, s-au facut anumite demersuri pentru ca MApN si Gigi Becali sa ajunga la un numitor comun! Sunt ferm convins ca cele doua parti vor ajunge la un acord, mai ales ca toti cei implicati isi doresc asta. MApN a aratat acest lucru avand grija de baza sportiva si lasand echipa sa joace, iar Becali si-a dat seama de importanta marcii. Dar, este important ca oficialii Armatei sa ceara un pret de bun simt! Gigi doreste cumpararea marcii, nu exista termenul «chirie» in acest diferend. Poate fi inchiriata baza, nu marca sau palmaresul. Dupa ce se va face evaluarea, Becali va inainta o oferta si vor incepe negocierile.  Repet, am toata increderea ca aceste negocieri vor fi de bun augur pentru ambele parti, iar Steaua isi va putea continua parcursul spre cele trei trofee”. La un calcul sumar si neefectuat de specialisti in domeniu, marca „Steaua” si tot ce implica ea ar valora in jur de 50 de milioane de euro. Este greu de crezut ca Becali va accepta vreodata sa plateasca chiar si 10% din aceasta suma!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger