AcasăSPORTBecali si Iancu au negociat transferul lui Pantilimon la Steaua

Becali si Iancu au negociat transferul lui Pantilimon la Steaua

Finantatorul Stelei a anuntat marti seara ca a negociat in cursul zilei cu Marian Iancu transferul la Steaua al portarului Costel Pantilimon. Afacerea nu s-a concretizat din cauza unei diferente de 100.000 de euro.

 

Poli Timisoara vinde jucatori, pentru ca sperantele ca echipa sa ramana in Liga 1 sunt extrem de mici, iar Steaua cauta portar, cu atat mai mult cu cat SSC Napoli plateste 2.5 milioane de euro pentru achizitionarea lui Ciprian Tatarusanu. In direct la sport.ro, patronul gruparii din Ghencea a anuntat marti seara ca a discutat in curul zilei cu finantatorul Poli Timisoara, Marian Iancu, transferul lui Costel Pantilimon la Steaua, dar afacerea a fost sistata, dupa ce boss-ul BkP a cerut cu 100.000 de euro mai mult.

„Astazi am vorbit cu Iancu si am intrebat de Pantilimon şi Bourceanu. Eu i-am dat pe Bourceanu 600.000 de euro, el mi-a cerut 800.000 de euro, dar apoi l-a lasat la 700.000 de euro. Iancu mi-a zis ca pot sa platesc în tranşe, eu i-am zis ca ii dau pe toti banii odata. Eu daca am bani, de ce sa platesc in transe? Dar nu ne-am inteles pentru 100.000 de euro. Pe Costel Pantilimon mi-a cerut 2.5 milioane de euro. Eu i-am zis ca e prea mult. El a auzit ca Tatarusanu poate pleca la Napoli, dar Tatarusanu e mai bun. Pantilimon e prima varianta daca pleaca Tatarusanu, dar eu nu nu dau banii aştia pe Pantilimon, ce iau pe mere dau pe pere?! Ce iau pe mere vreau sa dau pe pere si sa-mi mai ramana si mie ceva. Acum, ma interseaza doar Bourceanu, ma inteleg eu cu Marian Iancu”, a declarat Gigi Becali

author avatar
Mihai Koblenko
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger