AcasăRecomandariBecali si-a comandat ultimul model de Mercedes pentru „evadarea” de la Poarta...

Becali si-a comandat ultimul model de Mercedes pentru „evadarea” de la Poarta Alba

Inchis la Poarta Alba, finantatorul clubului Steaua isi face planuri pentru ziua mult asteptata, cand va parasi definitiv portile penitenciarului de langa Constanta.

Becali a indragit intotdeauna marcile de top

De peste un an, Gigi Becali asteapta o eliberare conditionata din inchisoare, doar pentru asta s-a transformat intr-un detinut model: participa la activitatile culturale desfasurate de conducerea penitenciarului, lucreaza la academia de fotbal a nasului Gica Hagi si, cand mai are putin timp liber la dispozitie, scrie. Carti, nu memorii.
Machidonii sunt convinsi ca Gigi Becali va fi pus in libertate cel tarziu la jumatatea anului, daca nu chiar mai devreme. Mai mult, prin Pipera se vorbeste despre o „aroganta” pregatita de patronul Stelei tuturor celor care l-au „regretat” cat a fost inchis. Astfel, urmand exemplul lui Nutu Camataru, care in iunie 2010 a plecat de la Penitenciarul Rahova calare pe un armasar pur-sange arab, Becali si-ar fi comandat ultimul tip de Mercedes! Se pare ca este vorba despre modelul SL63 AMG (ajunge la 100 km/h in 4,2 secunde, motor de 5.461 cc), pret de catalog 153.000 de euro. Platit in avans, autoturismul va fi personalizat cu accesoriile comandate de Becali. Mercedes SL63 AMG nu este prima limuzina de lux achizitionata de Gigi; cu ani in urma, latifundiarul a platit 500.000 de euro pe un Maybach. „Mi-am luat-o ca sa dovedesc ca am bani si sa le fac in ciuda tuturor dusmanilor, care ma cred analfabet”, s-a laudat finantatorul FC Steaua la vremea respectiva.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.805 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger