AcasăRecomandariBecali schimba numele: Steaua devine FC Tracia!

Becali schimba numele: Steaua devine FC Tracia!

Incoltit de justitie si tot mai presat de Armata, Gigi Becali este pregatit sa recurga la un gest ce tradeaza disperarea care l-a cuprins.

Pentru Gigi Becali, Steaua este doar o jucarie care il distreaza in timpul liber

Latifundiarul din Pipera afirma ca ia in calcul varianta de a schimba numele Stelei. Si cum Becali are intotdeauna idei originale, si de data aceasta socheaza cu alegerea facuta: „O sa-i schimb numele. Nu-i mai spunem Steaua, ii spunem Tracia… un nume romanesc, normal! Sau Dacia sau, de ce nu, Soarele Bucuresti. O sa le sara lumea in cap, dar nu e o problema, tu poti sa schimbi numele clubului si de 10 ori. Asa a facut si Astra, din Astra Ploiesti a devenit Astra Giurgiu. Daca nu ajung in Liga Campionilor, echipa le-o dau lor (n.n. – celor de la Armata). Ii schimb numele si le-o dau lor, cu tot cu palmares, cu nume, tot”. Cand se poate ajunge in situatia ca FC Steaua sa devina FC Tracia? Tot Gigi are raspunsul: „Dupa ce castig campionatul si intru in Liga Campionilor. De ce? Ca sa ii las cu pisica in curte!”.

Ca de la George la George: „Ia zi, ma, Boroi, ce vrei?”

Becali vrea sa face pace, dar nu are cu cine, fiindca reprezentantii CSA Steaua nu-l baga in seama. Patronul FCSB recunoaste ca a incercat sa-l contacteze pe comandantul CSA, insa George Boroi nu i-a raspuns la telefon. „Eu l-am sunat pe Boroi, dar nu raspunde. Vreau sa-i spun «mai, domnul Boroi, pentru ce stau sa ma cert? Eu vreau viata linistita. Ia zi, ma, ce vrei? Vrei sa schimbam numele? Hai sa schimbam numele si gata. Hai sa semnam un contract, sa terminam balciul asta si gata, ce mai vrei altceva?!»”, a povestit Becali, care nici macar asa nu crede ca MApN va fi multumit: „Dupa aia o sa vina cu altele, si altele, si altele…”.

Acuze penale: „Iordanescu vrea comision”

Candva prieten apropiat, Anghel Iordanescu (foto) a devenit unul dintre dusmanii lui Gigi Becali. Cel putin asta da de inteles latifundiarul. Becali spune ca selectionerul echipei natioanel „vrea ceva”, dar, atentie!, nu stie „cat e comisionul”: „Faptul ca nu a fost nici un jucator de la Steaua pe teren, ma face sa ma gandesc ca mai este unul implicat in actiune! La selectioner ma refer, ma bate gandul ca este implicat in toata treaba cu stema. Eu cred ca vrea ceva, dar nu stiu cat este comisonul! Nu stiu daca vrea, ce vrea…”.
Prin declaratiile facute la Digi Sport, Gigi Becali isi face singur rost de inca o vizita in fata judecatorilor, daca selectionerul Anghel Iordanescu alege sa-l actioneze in instanta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
902 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger