AcasăSPORTBecali salvatorul: Pune gazon pe National Arena si ii plateste si amenda...

Becali salvatorul: Pune gazon pe National Arena si ii plateste si amenda lui Marcel Pavel

Gigi Becali s-a falit intodeauna cu masina pe care o detine

Patronul stelist Gigi Becali a declarat ca ii plateste amenda lui Marcel Pavel, dar a cerut ca aceasta sa fie triplata pentru ca artistul nu a cantat despre Traian. Mai mult, finantatorul stelist a anuntat ca a rezolvat si problema gazonului de pe National Arena, aceasta urmand a fi inlocuit de o firma olandeza, “cea mai tare din lume”.

„Ii platesc eu amenda de 50 de milioane lui Marcel Pavel, Federatiei nu. Eu unul abia astept sa se termine imnul ca sa inceapă fotbalul. Trebuia sa cante despre Traian, nu in mandatul lui (n.r. – presedintele Traian Basescu) s-a facut stadionul? Sa-i fie triplata amenda ca nu a cantat despre Traian”, a spus Becali, intr-o conferinta de presa.

Gigi Becali s-a plans de faptul ca a platit 5.000 de euro pentru o loja la partida Romania – Franta. „Nu-i mai dai lui Becali loja la etajul doi si politicienilor la etajul 1, pentru ca trebuie sa respecti, ca Becali ii da pe Bourceanu, Tatarusanu, Tanase si Nicolita la echipa nationala si vor mai veni si fratii Costea. Am dat 5.000 de euro pe loja si stateam la etajul doi si vedeam jucatorii pitici, ca nu vad bine, ce suntem pe vremea comunistilor sa dai la primul secretar, la secretarul de partid, lui Iliescu sau Vasilescu?”, a adaugat Becali.

De asemenea, Becali a anuntat ca a rezolvat problema gazonului de pe National Arena, aceasta urmand a fi inlocuit de o firma olandeza, “cea mai tare din lume” . Becali sustine ca a devenit “doctor in gazon” de marti seara si pana acum si a promis ca in cel mult trei zile noul covor de iarba va fi gata.

“E ca un nasture la costum. Daca nu e bun, il schimb si cu asta basta. Asa si aici. Gazon! Pai, gazon! Il schimb, da-l naiba! Dar e nevoie de un salvator, de Becali salvatorul. Eu am luat detalii, acum sunt doctor in gazon”, a declarat Becali.

664 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger