AcasăRecomandariBecali "sa legat" de a treia carte

Becali „sa legat” de a treia carte

Pe latifundiarul din Pipera il mananca… degetele si pace! Vrea sa scrie a treia carte (aspira la un loc in Uniunea Scriitorilor?), de unde se vede treaba ca inspiratia vine cand esti in spatele gratiilor.

La talentul sau, pentru Gigi Becali este un fleac sa mai scrie o carte

Dupa „Becali si Steaua” si „Muntele Athos, patria ortodoxiei”, finantatorul clubului Steaua vrea sa lucreze si la un al treilea volum literar. Este vorba despre „Becali, Parlamentul Europei si Parlamentul Romaniei”, opera care va cuprinde intreaga experienta de politician a latifundiarului: pareri, intamplari, dezvaluiri etc.
Ca sa primeasca aprobare pentru aceasta carte, Gigi Becali i-a trimis o scrisoare directorului Penitenciarului Poarta Alba. In intampinare, omul de afaceri vine cu o serie de argumente pentru solicitarea sa, cum ar fi „mai multa inspiratie si memoria proaspata” ori „scriu cu mai multa eficienta daca ma aplec mai mult timp de odata in aceasta perioada deoarece am venit de acasa si am moralul foarte ridicat”. Erorile gramaticale – nu putine – pot fi trecute cu vederea si nu reprezinta absolut nicio problema pentru scriitorul George Becali. Varianta finala a cartii oricum va fi data la corectat!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
421 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger