AcasăSPORTBecali s-a saturat de tactica nevestei lui Reghecampf: Ana, ajunge cu santajul!

Becali s-a saturat de tactica nevestei lui Reghecampf: Ana, ajunge cu santajul!

Deranjat ca Ana Maria Prodan tot ameninta ca Laurentiu Reghecampf va parasi Steaua la finalul campionatului, Gigi Becali ii transmite ca n-are decat sa-si ia sotul de brat si sa plece din Ghencea. „Sa vedem daca-si gaseste vreo echipa prin Europa”, arunca manusa latifundiarul.

Gigi Becali s-a saturat de "manevrele" cuplului Prodan-Reghecampf

De 10 ani patron la Steaua, Gigi Becali miroase de la o Posta omul care-i forteaza mana. Spre surprinderea sa, de data aceasta Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Prodan sunt cei care-l „santajeaza”, iar situatia pare sa nu-i convina catusi de putin miliardarului din Pipera. Mai intai, in urma cu cateva saptamani, antrenorul Stelei s-a trezit vorbind despre numeroasele oferte din strainatate care nu-i dau pace.

Gigi Becali

Cum Becali nu s-a simtit, cel mai recent atac l-a declansat AM Prodan, revoltata si, totodata, indignata de directia in care se indreapta intreg fotbalul romanesc: „Eu sunt singurul om care vorbeste deschis despre aceste probleme. Nu tin de niciun scaun si nu doresc sa iau parte la astfel de nenorociri. Ma rog la Dumnezeu ca sotul meu sa prinda un contract bun in strainatate si sa uit de tot de Romania! Imi pare atat de rau ca Steaua joaca intr-un campionat atat de murdar. Eu nu mai suport atata golanie. Doresc sa plec si sa-mi fac meseria in alta parte. De unde am luptat atat de mult ca jucatorii sa ramana in Romania, mi-am dat seama ca este imposibil, aici este un mediu putred de la radacina. La noi sunt o gramada de infractori care fac misto pe la televiziuni.  Nu stiu daca este ceva de facut. Eu nu mai vad nicio iesire. Sistemul este mort de la A la Z, iar tinerii nu se implica de frica”. Replica finantatorului a venit ieri, Becali sfatuind-o pe sotia antrenorului sau sa renunte la tactica asta: „Ana crede ca este usor sa-ti gasesti echipa afara? Sa-l ia ea pe Laurentiu, daca vrea, dar numai sa poata face asta. Adica, sa vrea si el. Eu ii spun ca nu o sa-i fie usor sa-si gaseasca de munca in strainatate”.

In prezent, Laurentiu Reghecampf are la Steaua un salariu de 120.000 de euro pe an. In cazul in care va califica echipa in grupele Ligii Campionilor, Gigi Becali i-a promis un bonus de 500.000 de euro.

Oferte din Rusia si Ucraina

Chiar daca a avut un parcurs bun cu Steaua in Europa League, numele lui Laurentiu Reghecampf nu apare pe lista niciunui club din Vest care cauta antrenor. In schimb, din cate se zvoneste, de tehnicianul Stelei s-au aratat interesate gruparile Lokomotiv Moscova (Rusia), Metalist Harkov (Ucraina) si Litex Loveci (Bulgaria).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.060 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger