AcasăSPORTBecali, retinut la Bucuresti de cazul "Valiza"

Becali, retinut la Bucuresti de cazul „Valiza”

Gigi Becali are de recuperat 1,7 milioane de euro de la statul roman

Finantatorul gruparii Steaua si-a anulat in ultimul moment plecare spre Enschede, fiind obligat sa se prezinte la Tribunalul Bucuresti.

Gigi Becali are de recuperat 1,7 milioane de euro de la statul roman

Citat in dosarul „Valiza”, Becali si-a anuntat colaboratorii, ieri dimineata, ca ramane la Bucuresti pentru a da declaratii la Tribunal. „Trenuie sa-mi recuperez cele 1,7 milioane de euro sechestrate abuziv de procurorii DNA! Mi-au zis avocatii ca e ultimul termen si ca se va da pronuntarea si, din politete si respect fata de Inalta Curte, am venit personal. Eu, membru al Comisie de Justitie a Parlamentului European, am venit ca sa fac onoare Inaltei Curti din Romania”, a precizat Becali. Din cate se pare, latifundiarul ar fi primit in ultimul moment o citatie, fapt care l-a obligat sa anuleze deplasarea in „Tara Lalelelor”. Sunt informatii ca Gigi Becali va incerca sa ajunga astazi la Enschede cu un avion privat, europarlamentarul urmand a apela, in acest sens, la una dintre aeronavele miliardarilor Ion Tiriac si Ioan Niculae. Desi se astepta la o decizie definitiva in dosar, Gigi Becali s-a vazut nevoit sa accepte solutia de amanare propusa de judecator. Verdictul va fi dat pe 6 martie. Patronul FC Steaua este anchetat in celebrul dosar „Valiza”, fiind acuzat ca a oferit bani jucatorilor echipei „U”Cluj cu scopul declarat ca acestia sa nu piarda derby-ul cu CFR Cluj, din vara anului 2008. „Feroviarii” au castigat, totusi, cu 1-0, rezultat in urma caruia Steaua a ratat titlul de campioana.

Argaseala conduce delegatia Stelei

Delegatia oficiala a Stelei a plecat ieri dis de dimineata, conform programului stabilit initial, cu o cursa de linie de pe Aeroportul „Henri Coanda”, avandu-l conducator de grup pe Valeriu Argaseala, presedintele executiv. Dupa un zbor de doua ore, echipa a ajuns in Germania, de unde un autocar i-a preluat pe jucatori, ducandu-i la Hotelul „Standton Badboekelo” din Enschede.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger