AcasăSPORTBecali pierde al doilea proces cu Armata

Becali pierde al doilea proces cu Armata

Intr-un alt dosar aflat pe rolul instantelor de judecata, MApN solicita ca echipei lui Becali sa-i fie retras dreptul de a folosi marca „Steaua”.

Becali a uitat clipele cand era adulat de mii de oameni pe stadionul din Ghencea

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” a dat in judecata gruparea patronata de Gigi Becali, reclamand neplata chiriei si a utilitatilor pentru baza sportiva din Ghencea in perioada iulie 2010 – august 2011. Ieri, Tribunalul Bucuresti le-a dat dreptate celor de la CSA, obligand „SC FC Steaua SA” sa achite aproximativ 400.000 de euro, in aceasta suma fiind incluse si penalitatile. Sentinta judecatorilor este executorie; in cazul in care refuza sa se supuna, Becali risca punerea de sechestru asigurator pe drepturile federative ale jucatorilor! De asemenea, magistratii au constatat ca Armata avea tot dreptul sa evacueze din Ghencea echipa de fotbal.

La inceputul lunii noiembrie va avea loc cel de-al treilea termen dintr-un alt proces intentat de CSA Steaua. Armata solicita in instanta retragerea clubului lui Becali a dreptului de a se folosi de marca „Steaua.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger