AcasăRecomandariBecali, negocieri avansate cu Edi Iordanescu

Becali, negocieri avansate cu Edi Iordanescu

Pe multa lume a luat prin surprindere anularea brusca a negocierilor dintre FC Voluntari si Edi Iordanescu, mai cu seama ca cele doua parti convenisera asupra unui proiect comun, pe termen lung, cu clauze si obligatii stipulate in contract. Din cate se pare, afacerea nu s-a mai incheiat dupa interventia lui Gigi Becali, care si-l doreste la Steaua pe Edi Iordanescu, iar finul Florentin Pandele a marsat la rugamintea nasului, punand capat discutiilor cu cel mai curtat antrenor din Liga 1.

Becali negocieri avansate cu Edi Iordanescu

Ratarea calificarii in grupele Ligii Europa, dar mai ales startul impiedicat de campionat ii vor fi fatale lui Nicolae Dica. FCSB n-a putut intoarce rezultatul mansei tur a play-off-ului cu Rapid Viena, desi la pauza jocului cu austriecii „ros-albastrii” aveau avantaj de doua goluri (2-0), scor suficient pentru indeplinirea obiectivului. Mai mult, stilul haotic si deciziile eronate luate de staff-ul tehnic au impiedicat Steaua sa castige si cu FC Botosani, in acest weekend. S-a terminat 2-2, in „exilul” de la Voluntari, rezultat dezamagitor pentru vicecampioana, dar edificator pentru patronul Gigi Becali, care s-a convins ca este momentul sa opereze cateva inlocuiri pe banca.

Edi, ultimul tun pe care-l da Gigi

Cu toate ca a investit masiv si in campania de achizitii din aceasta vara, Becali vede cum milioanele sale de euro nu produc nicio performanta, ba, mai mult, risca sa fie trecute la pierderi nerecuperabile. Iar gandul c-ar putea rata un nou titlu in Liga 1 (si, implicit bonusurile financiare cuvenite campioanei!) nu-i da pace, mai ales ca jocul Stelei pare amputat.

Dupa eliminarea din cupele europene, finantatorul ros-albastrilor s-a convins ca trebuie sa-l schimbe cat mai repede pe Nicolae Dica, astfel ca se poate spune ca egalul cu FC Botosani i-a pecetluit soarta tehnicianului pitestean. Edi Iordanescu este alesul miliardarului din Pipera, care s-a intalnit, deja, de cateva ori cu acesta. In pofida tuturor speculatiilor, Becali a acceptat cerintele „Juniorului”, iar Edi, la randul lui, s-a convins ca-si va putea exercita meseria chiar si cu un patron ca Gigi, pe care oricum il cunoaste din precedenta experienta.

Contract pe doi ani, cu obiectiv imediat

Desi vestiarul Stelei este daramat psihic dupa ultimele rezultate, Edi Iordanescu nu a ezitat in a-i garanta lui Gigi Becali ca echipa va lupta pentru titlul pana in ultima etapa, castigarea campionatului in actualul sezon fiind si obiectivul pe care si l-a asumat fostul „principal” al CFR-ului.

In linii mari, Becali si Iordanescu au convenit asupra unui angajament pe doi ani, iar salariul intregului staff tehnic se ridica la aproape 400.000 de euro pe an. Surse din anturajul latifundiarului sustin ca este doar o chestiune de timp pana cand Gigi Becali va face anuntul inlocuirii lui Nicolae Dica, pauza de doua saptamani prilejuita de meciurile nationalei Romaniei reprezentand momentul ideal pentru detonarea „bombei”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.264 afisari

3 COMENTARII

  1. Behecali un prost! Indiferent cine e antrenor la Steaua daca Jiji face lotul-primul 11 ,tactica etc.Echipa tot prost va juca! Jiji se crede un bun antrenor cind de fapt e cel mai prost din lume ! De pe glob! Cu cel mai bun lot a ratat 3 ani la rind titlul! Azi afara orice echipa are 4 portari! Steaua doar 2! Si asta e un motiv -lipsa de pricepere si profesionism a lu’ Jijica pt. care Steaua nu sa calificat! Vlad a gafat de multe ori si la meciurile cu Lazio,si la cel cu Ukraina,nu e de viitor-eun gafeur inascut! Dar crede Jiji ca poate lua bani pe el! Pina acu ia produs o paguba nepriceputului Jiji de 10,4 milioane de euro! La mai multe Jijica! Natura lui cea de cioban il impiedica sa vada mai sus de nivelul asta! Bine ca nu se crede doctor sa opereze pe creier…L-as fi rugat ca prima operatie sa si-o faca lui sa-si scoate prostia din cap…! Jiji pt. prostie inca nu sa inventat medicatie…!

  2. Un cioban semianalfabet este pupat in cur de majoritatea ziaristilor din Romania, fiind citat, fotografiat si prezentat in toate ziarele! Si ne mai miram ca Romania nu evolueaza si ca inca suntem la nivelul inceputului de decol 20?

  3. Da eu nu știu de ce atata risipa de ce nu antrenează nenea Gigi daca tot face el echipa FCSB. Asa isi ia preparator fizic care lucra dimineata si nenea Gigi doar face echipa. Acum si asa suntem muci la fotbal si nici nu jucam in cupe de ce sa nu incercam. Eu asta faceam ma nu marc eu banu fara numar? Pai atunci nu fac eu echipa cine are alta opine e liber sa joace alte sporturi pacanele, barbut, sticluta, dans la bara friptea, 21.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger