AcasăSPORTBecali negociaza transferul lui Stanciu pe 10 milioane de lire

Becali negociaza transferul lui Stanciu pe 10 milioane de lire

Nicusor Stanciu a facut deplasarea cu lotul Stelei in Anglia, dar s-ar putea sa nu mai revina la Bucuresti dupa meciul cu Manchester City.

Steaua se pregateste sa renunte si la cel mai important fotbalist din lot. Vedeta Nicusor Stanciu are oferta din Premier League, iar pretentiile lui Gigi Becali nu sunt departe de suma inaintata de englezi. La plecarea spre Manchester, pentru meciul cu City, din returul play-off-ului Ligii Campionilor, latifundiarul a dezvaluit ca poarta negocieri cu …un fond de investitii pentru noul „decar” al echipei nationale. Din cate se pare, Stelei i s-au oferit 7 milioane de lire sterline pe Stanciu, dar Becali cere 10. Tratativele finale ar urma sa aiba loc azi, chiar inainte de partida cu trupa lui Pep Guardiola.

„Maine astept raspunsul de la clubul din Anglia, pentru oferta de 10 milioane de lire sterline. Nu stiu de nicio oferta de 10 milioane de euro de la Celta. Stiu ca s-au interesat doua, trei echipe de Stanciu, printre care si una din Spania, dar nu au facut oferta oficiala. La Stanciu nu vreau sa iau teapa, adica el sa valoreze 15 milioane si eu sa-l dau cu 10. La ora asta se negociaza. Strategia mea este sa-mi vand marfa la pretul maxim. Pe mine nu m-a contactat un club din Anglia, ci un fond de investitii. Fondul stie cu cine colaboreaza si cui da jucatorul. Eu nu stiu clubul care este interesat de Stanciu, doar Fondul il stie. Maine e posibil sa se dea ok-ul pentru achizitionarea lui Stanciu”, a declarat Becali, care anunta ca e posibil ca Nicusor Stanciu nici sa nu mai intre pe teren in meciul de pe „Ettihad Stadium”.

Ultimele informatii arata ca gruparea interesata de Stanciu este Southampton, la care este legitimat internationalul Florin Gardos.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger