AcasăSPORTBecali negociaza Grozav cu Walter!

Becali negociaza Grozav cu Walter!

Gicu Grozav a jucat 24 de meciuri la "U" Cluj, pentru care a marcat 6 goluri

Dupa ce a obtinut semnatura lui Mihai Pintilii de la Pandurii Tg.Jiu, Steaua il doreste pe atacantul celor de la „U” Cluj, Gicu Grozav, care va debuta astazi la echipa nationala, in amicalul de la Lucerna, cu Elvetia.

Gicu Grozav a jucat 24 de meciuri la "U" Cluj, pentru care a marcat 6 goluri

Ros-albastrii cauta sa-si intareasca sistemul ofensiv, iar patronul Gigi Becali nu vrea sa mai vada la echipa jucatori straini fara experineta internationala. Finantatorul formatiei din Ghencea doreste sa mizeze pe jucatorii chemati de Victor Piturca la nationala. Steaua are cel mai puternic contingent in team-ul gandit de Piturca, cu Tatarusanu, Chiriches, Latovlevici, Bourceanu, Tanase, Rusescu, Pintilii sau Chipciu, oameni cu care selectionerul vrea sa se califice la turneul final Brazilia 2014. Dupa perfectarea transferului lui Mihai Pintilii, urmatorul pe lista lui Gigi Becali este atacantul lui Forian Walter, Gicu Grozav (21 de ani si 6 goluri marcate sezonul trecut), care trece drept o mare speranta pentru fotbalul romanesc. Becali a discutat cu prietenul sau Walter si pregateste o oferta de nerefuzat, 1 milion de euro pe loc, plus 30% dintr-un eventual transfer.

Fostele glorii dinamoviste si-au indrumat nepotii catre Steaua

In urma cu 10 ani, Victor Piturca il aducea in Ghencea pe nepotul lui Costel Orac, atacantul din marea echipa a lui Dinamo, din anii ’80. Daniel Orac nu s-a integrat la Steaua, pentru care a jucat sase partide, ulterior evoluand la mai multe echipe din Liga 1, dar nu si la Dinamo. Gicu Grozav este nepotul lui Cornel Talnar, fosta etrema dreapta din Stefan cel Mare, antrenor la Dinamo la toate categoriile de varsta, inclusiv la prima echipa.

author avatar
Sebastian Stan
603 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger