AcasăRecomandariBecali n-a avut 100 de lei pentru un timbru, d-apoi sa mai...

Becali n-a avut 100 de lei pentru un timbru, d-apoi sa mai cumpere marca „Steaua” de la Armata!

Oficialii campioanei Steaua Bucuresti au cerut in instanta revizuirea deciziei de pierdere a marcii (data pe 3 decembrie 2014), dar n-au achitat taxa de timbru, in valoare de 100 de lei.

Gigi Becali vrea marca „Steaua”, dar nu a gasit 100 de lei pentru un timbru

Astfel, fiindca n-au platit un milion vechi pentru un timbru care trebuia obligatoriu depus la dosar, Inalta Curte de Casatie si Justitie le-a respins stelistilor cererea. Decizia nr. 735 anunta: „Anuleaza ca netimbrata cererea de revizuire formulata re revizuenta SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA impotriva deciziei nr. 3425 din 3 decembrie 2014 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Sectia I civila. Irevocabila”. Ultima mentiune a deciziei – „irevocabila” – lasa Steaua fara cale de atac la hotararea prin care i-a fost retras dreptul de a mai folosi marca (emblema, culorile, palmaresul, numele).
Nu este exclus ca, in realitate, presedintele Valeriu Argaseala si finantatorul Gigi Becali sa fi decis de comun accord sa nu se achite respectiva taxa de timbru, ambii fiind constienti ca ICCJ nu va schimba in luna martie o hotarare pe care tot Inalta Curte a dat-o cu trei luni mai devreme.

Nu recunoaste hotararea Inaltei Curti

Printr-un comunicat remis chiar la ordinul lui Gigi Becali, clubul Steaua anunta ca de fapt palmaresul si intreaga istorie a echipei din Ghencea ii apartine, iar decizia data de ICCJ in decembrie ar avea o alta insemnatate. „Asociatia Fotbal Club Steaua Bucuresti a preluat de la Clubul Sportiv al Armatei, prin hotarare judecatoreasca (statut), palmaresul, traditia, istoria si culorile echipei de fotbal care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986. SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA a preluat de la AFC Steaua Bucuresti, prin hotarare judecatoreasca (statut), palmaresul, traditia, istoria si culorile echipei de fotbal, fiind continuatoarea echipei de fotbal care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986. Prin aceeasi hotarare judecatoreasca s-a stabilit faptul ca numele echipei este «Steaua Bucuresti». Pe tema preluarii echipei de fotbal a fost deschis un dosar penal, iar dupa cercetarile facute in cadrul anchetei s-a decis neinceperea urmaririi penale. In urma discutiilor aparute in spatiul public cu privire la decizia ICCJ, este de precizat faptul ca sigla (marca) nu are nicio legatura cu palmaresul, istoria, traditia si culorile, care sunt ale clubului nostru prin hotarare judecatoreasca (statut)”, este ultimul punct de vedere al oficiacilor Stelei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
453 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger