AcasăSPORTBecali merge la Amsterdam sa vada Steaua Romaniei

Becali merge la Amsterdam sa vada Steaua Romaniei

Finantatorul Stelei si-a facut rost de inca o amanare de la Inalta Curte de Casatie si Justitie in Dosarul „Valiza”, in care este acuzat de dare de mita. Astazi, Becali este asteptat in tribuna oficiala pe „Arena A”, la meciul Olanda – Romania.

Gigi Becali, convins ca Steaua este, de fapt, nationala Romaniei

Relaxat dupa ziua de ieri, Gigi Becali si-a anuntat prezenta pe stadionul din Amsterdam pentru a-i sustine pei cei 7 stelisti pe care selectionerul Victor Piturca vrea sa-i titularizeze in aceasta seara.

De altfel, imediat ce-a aflat decizia judecatorilor de la ICCJ in Dosarul „Valiza” (amanare verdict pentru 22 aprilie), Becali s-a grabit sa le vorbeasca jurnalistilor despre meciul Romaniei cu Olanda: „Ma duc pentru ca joaca sigur cu Chipciu si posibil si Popa, si Tanase. Daca Piturca mizeaza pe echipa Stelei, si o va face pentru ca nu are alta solutie, noi o sa batem Olanda. Pai, credeti voi ca, daca nu simteam ca batem Olanda, ma duceam? Eu nu merg cand ma simt invins! Si pe unguri credeam ca ii batem in orice situatie. Pai, pe unguri ii bat si Rapid, si Dinamo! Dar, Romania nu a castigat pentru ca Dumnezeu a vazut nedreptatea facuta de Piturca in cazul lui Chipciu, ca nu l-a titularizat”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger