AcasăSPORTBecali, lacrimi de 10 milioane de euro

Becali, lacrimi de 10 milioane de euro

Afacerist pana in maduva oaselor, Gigi Becali vede dincolo de performanta sportiva realizata de echipa sa. Pentru latifundiar, calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor se traduce prin incasari de milioane de euro. „Banutu’ in buzunar la Becali”, cum ii place lui Becali sa spuna, tip de discurs reluat si miercuri seara, dupa meciul cu Sparta Praga.

„Daca se califica si Astra, atunci imparteam market-pool-ul, dar acum luam noi singuri 6 milioane, nu mai impartim nimic. E atat de mare bucuria la ora asta. Plang de bucurie. Cea mai mare emotie mi-o da faptul ca acum iau 10 milioane de euro, dar ma gandesc si la alea 25-30 de milioane din grupele Ligii Campionilor”, a declarat latifundiarul la plecarea de pe Arena Nationala.

Calculele lui Gigi Becali sunt variabile si rezultatul lor depinde de ce face Steaua in play-off. Daca atinge grupele UCL, atunci in conturile machidonului intra, intr-adevar, in jur de 15 milioane de euro. Deocamdata, echipa e sigura de prezenta in grupele Ligii Europa (unde ajunge daca iese din UCL) si de un bonus de 5,8 milioane.

author avatar
National
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger