AcasăRecomandariBecali la inchisoare: "Ba, RADET-ule, ia 200.000 si da-ne apa calda!"

Becali la inchisoare: „Ba, RADET-ule, ia 200.000 si da-ne apa calda!”

Bagat mai intai in carantina la Penitenciarul Rahova, miliardarul Gigi Becali a avut un soc cand a descoperit ca, dupa gratii, apa calda reprezinta un lux de care nu te bucuri decat de doua ori pe saptamana.

Gigi Becali schimba sistemul penitenciarelor din Romania

Chiar daca nu a petrecut decat 21 de zile la Rahova, pentru Gigi Becali a fost timp suficient ca sa se faca regretat atat de detinuti, cat si de gardieni. Primul contact cu inchisoarea l-a socat pe finantatorul Stelei, care n-a putut intelege de ce detinutii nu au apa calda curenta. Conform „sport.ro”, latifundiarul a luat foc cand i s-a spus ca RADET-ul nu furnizeaza apa calda decat de doua ori pe saptamana, martea si joia. „Cum? Vorbesc cu eu RADET, dau 200.000 de euro, o fac pentru voi, ba, ca eu oricum plec de aici! Nu se poate sa stati fara apa calda! Fac eu prin firma, nici nu trebuie sa se afle, dau 200.000 si sunteti si voi multumiti. Eu plec, dar macar sa ramaneti cu apa calda. Hai ca asa ceva nu se poate, dati drumul la centrala, sa ne spalam si noi ca oamenii in seara asta!”, a fost propunerea miliardarului pentru conducerea Penitenciarului Rahova. Becali n-a inteles cum stau lucrurile nici cand i s-a spus ca nu exista nicio centrala termica in inchisoare: „Ma, n-auziti ca va dau eu 200.000 si luam si centrala performanta? Pai, ce faceti pe caldurile astea, cum rezistati voi!?”.

Mutat intre timp la Jilava, acolo unde isi ispaseste pedeapsa de trei ani cu executare in dosarul schimburilor de terenuri cu Armata, Gigi Becali asteapta maine verdictul judecatorilor la cererea de contopire a pedepselor pe care a inaintat-o DNA-ul. Reamintim ca „Razboinicul luminii” este condamnat tot la trei ani de inchisoare si in dosarul „Valiza”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
610 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger