AcasăSPORTBecali il vinde pe Brandan cu un milion de euro

Becali il vinde pe Brandan cu un milion de euro

Brandan a venit la Steaua in 2010, impreuna cu lotul "Urziceni"

Cel mai valoros jucator din lotul lui Ilie Stan va pleca de la echipa dupa dubla cu Twente Enschede, din „16-imile” de finala ale Europa League.

Brandan a venit la Steaua in 2010, impreuna cu lotul "Urziceni"

Finantatorul Stelei si oficialii clubului Tianjin Teda au ajuns la o intelegere dupa aproape doua saptamani de negocieri. Argentinianul Pablo Brandan ramane la Steaua pentru urmatoarele doua jocuri oficiale, cu Twente Enschede (dubla din Europa League), urmand ca pe 23 februarie, dupa returul din Olanda, acesta sa plece in China. Din cate se pare, transferul se va realiza pentru suma de un milion de euro. „Il dau pe Brandan in trei secunde, n-am nevoie de el, nu are nicio valoare! Nu stie fotbal, nu stie nimic! Ha-ha, am glumit cu voi! Dar, tot il vand la chinezi!”, a recunoscut tranzactia Gigi Becali.

Chinezii mai vor doi stelisti

Fost fotbalist la Tianjin Teda, pitesteanul Bogdan Mara a declarat, ieri, ca gruparea chineza supervizeaza inca doi stelisti: „Cei de la Tianjin Teda sunt si ei in cantonament in Antalya, astfel ca profita de ocazie si-l supravegheaza si pe Brandan. Dar, sa stiti ca ei se intereseaza si de fotbalisti de la Dinamo si CFR Cluj, iar Brandan nu e singurul stelist pe care il vor. Am inteles ca i-ar dori si pe Tanase si Bourceanu. Acesti sunt, insa, jucatori care costa destul de mult”. Mara este convins ca tot mai multe cluburi din China isi vor indrepta atentia spre campionatul Romaniei, „in curand vor face oferte foarte bune pentru jucatorii din Liga 1”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger