AcasăSPORTBecali il lasa pe "Tata Puiu" fara nora!

Becali il lasa pe „Tata Puiu” fara nora!

Becali si Iordanescu, pe vremea cand "Tata Puiu" urmarea meciurile Stelei alaturi de finantator

In razboiul dintre Mihai Stoica si familia Iordanescu s-a bagat si Gigi Becali. Patronul Stelei se declara de partea managerului general al „ros-albastrilor” si afirma ca nu-l mai vrea ginere pe Andrei, fiul cel mic al fostului selectioner.

Becali si Iordanescu, pe vremea cand "Tata Puiu" urmarea meciurile Stelei alaturi de finantator

S-a ales praful si pulberea de marea familie a Stelei. Dupa ce joi seara Laurentiu Reghecampf a fost criticat pentru formula de echipa folosita la Stuttgart, managerul Mihai Stoica a gasit de cuviinta sa-l atace pe Anghel Iordanescu, omul care afirmase ca Steaua putea mai mult in Germania.

Andrei Iordanescu este student la Teologie

Finantatorul „ros-albastrilor” a intrat si el in conflict, acuzandu-l pe „Tata Puiu” ca e partinitor.

Fost junior la Steaua, insa nu a ales sa faca performanta in fotbal

„Nu cred ca la ora asta iubeste mai mult Steaua decat Vasluiul, acolo unde Edi este antrenor secund. Nu-i frumos ce face!  Declaratiile lui rautacioase ma fac sa cred ca Iordanescu a avut influenta si la procesul cu sigla si marca Steaua. Iordanescu e obligat sa-si spuna parerea. Pentru ceea ce a facut la Steaua si pentru numele lui, dar cand toata lumea vorbeste pozitiv, tu critici. Nu inteleg! Eu am o relatie apropiata cu familia lui. Ma doare daca spune ceva impotriva Stelei. In plus, voia sa-i «pastrez» si o fata, dar gata, m-am razgandit! Nu-i mai dau nicio fata!”, a declarat Gigi Becali.

Nu de putine ori patronul Stelei a spus ca i-ar placea ca Andrei Iordanescu, fiul cel mic al fostului selectioner, sa-i devina ginere pentru una dintre cele trei fete ale sale: „Imi place mult de familia Iordanescu, sunt oameni cu credinta in Dumnezeu. Stiu ca «Tata Puiu» are un baiat preot, mi-ar placea sa fie ginerele meu”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.755 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger