AcasăRecomandariBecali ii vinde Palatul lui Olaroiu

Becali ii vinde Palatul lui Olaroiu

Mutarea anului pe piata afacerilor imobiliare din Bucuresti: Palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru va intra in proprietatea antrenorului Cosmin Olaroiu!

Gigi Becali

Cosmin Olaroiu

Latifundiarul din Pipera are in continuare probleme cu statul roman, ultima „disputa” putandu-l lasa fara cel mai important bun imobil din portofoliu. Este vorba despre Palatul cumparat cu sapte milioane de euro in urma cu mai multi ani, pe care Gigi Becali se vede acum nevoit sa-l vanda. Si nu fiindca ar avea nevoie de cash, ci de teama unui sechestru asigurator pus de ANAF! Concret, patronul clubului Steaua a pierdut un proces pe care statul roman i l-a intentat fiindca nu a respectat caietul de sarcini si a bagat in faliment Fabrica de Armament de la Dragasani. Cum la prima licitatie nu s-a prezentat niciun cumparator interesat de uzina valceana, Fiscul poate lua in considerare varianta instituirii sechestrului asigurator pe bunurile miliardarului, vizat fiind mai ales Palatul din Sectorul 1.

Iar „fanatik.ro” scrie ca dornic sa cumpere impunatoarea vila este chiar Cosmin Olaroiu, fostul antrenor al Stelei si unul dintre prietenii apropiati ai latifundiarului. Din cate se pare, Olaroiu ar intentiona sa deschida in respectiva locatie un restaurant de lux, afacere pe care o deruleaza deja de cativa ani.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.875 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger