AcasăSPORTBecali i-a exclus din lot pe Arlauskis, Latovlevici si Prepelita

Becali i-a exclus din lot pe Arlauskis, Latovlevici si Prepelita

Gigi Becali nu glumeste atunci cand sustine ca Steaua pentru el nu reprezinta mai mult decat o sursa de facut bani. A demonstrat-o cu numai cateva ore inaintea derby-ului cu Rapid, din Ghencea.

Gigi Becali este cel care a decis mazilirea lui Arlauskis, Latovlevici si Prepelita

Chiar daca, macar teoretic, pe Steaua o astepta aseara un duel complet diferit fata de cel din tur, fie si prin prisma celor 15 jucatori noi adusi de giulesteni in iarna, lui Gigi Becali putin i-a pasat. Inchis la Penitenciarul Poarta Alba, latifundiarul si-a exercitat inca o data puterea, dand ordin ca trei fotbalisti – cu totii titulari – sa fie exclusi din lot!

Giedrius Arlauskis

Este vorba despre Arlauskis, Latovlevici si Prepelita. Motivul il reprezinta refuzul celor trei de a semna prelungirea contractelor scadente la vara. „Oricum pleaca gratis si nu luam niciun ban pe ei, ce rost mai are sa joace pentru Steaua?”, este argumentul care l-a convins pe Becali sa dicteze excluderea din lot a „razvratitilor”. „Da, sunt acasa si nu cred ca am sa joc impotriva Rapidului”, a admis si goalkeeper-ul lituanian.

Andrei Prepelita

Cel mai probabil, Arlauskis, Latovlevici si Prepelita nu vor mai bifa niciun meci in aceasta ultima parte a sezonului daca nu vor semna noi contracte cu Steaua. In Europa, un caz similar il are in prim plan pe brazilianul Dani Alves, cu mentiunea ca, desi refuza sa semneze prelungirea angajamentului, sud-americanul este titular meci de meci in flancul drept al Barcelonei.

Latovlevici
author avatar
Laurentiu Teodorescu
443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger