AcasăSPORTBecali i-a dat lui Bourceanu banderola lui Dodel

Becali i-a dat lui Bourceanu banderola lui Dodel

Gigi Becali a aflat de escapada lui gastii lui Tanase inaintea partidei din Regie si a luat prima masura: Dodel a fost inlocuit cu Bourceanu.

Bourceanu i-a luat fata lui Tanase si in preferintele lui Gigi Becali

Patronul din Ghencea a revenit cu autoritate in vestiarul Stelei si a hotarat ca de acum inainte, Alex Bourceanu sa poarte banderola de capitan la meciurile „ros-albastrilor”. El a fost desemnat sa sparga bisericutele care s-au format in sanul celei mai iubite echipe din Romania, dupa ce Mihai Stoica sau Ronny Levy nu au reusit acest lucru. Bourceanu este vazut de boss-ul stelistilor ca un model pe teren cat si in afara lui, si i-a cerut acestuia sa fie noul Mirel Radoi din vestiar. Fostul timisorean va ramane in functie si dupa revenirea lui Ciprian Tatarusanu, care fusese desemnat tot de Gigi Becali, in functia de capitan.

Gigi a sters pe jos cu Tanase

Gigi Becali l-a luat din nou in colimator pe Cristi Tanase, despre care a aflat ca impreuna cu doi colegi, a petrecut vineri seara la localul „Hanul Drumetului”. Patronul l-a amenintat ca daca ii „strica” jucatorii si vestiarul va fi dat afara de la Steaua. Patronul se teme ca Tanase ar putea sa-i influenteze in rau jucatorul in care isi pune cele mai mari sperante si caruia i-a dat tot creditul, Florin Costea. Conducerea echipei se gandeste chiar sa angajeze o firma specializata in monitorizarea jucatorilor in timpul liber. „ In momentul in care vor fi mai multe semnale de acest gen, va fi o varianta”, a precizat directorul sportiv al „ros-albastrilor”, Narcis Raducan.

author avatar
Sebastian Stan
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger