AcasăSPORTBecali i-a cerut scuze antrenorului pentru ca l-a facut "fraier"

Becali i-a cerut scuze antrenorului pentru ca l-a facut „fraier”

Becali nu si-a mai cerut scuze unui antrenor de pe vremea lui Olaroiu

Steaua a incheiat anul cu o victorie (2-0) in fata Astrei, rezultat care duce trupa antrenata de Reghecampf la o distanta de 10 puncte de urmatoarea clasata. Luni seara, insa, atmosfera s-a tensionat putin, dupa ce antrenorul s-a simtit lezat de o serie de afirmatii facute de patronul Gigi Becali.

a finalul meciului cu Astra, Chiriches era fericit, iar Reghe "fiert"

Dupa o luna de campanie electorala, finantatorul Stelei era „nevorbit”, astfel ca, luni seara, la finalul meciului castigat cu 2-0 in fata Astrei, omul cu banii din Ghencea si-a dat drumul la gura.

Becali nu si-a mai cerut scuze unui antrenor de pe vremea lui Olaroiu

A inceput sa prezinte strategia pe care o discutase in prealabil cu Reghecampf si a spus despre antrenor ca a facut experimente la meciul de trista amintire cu VfB Stuttgart, desi doar fraierii mai folosesc sistemul 3-4-3.

In drum spre panoul pentru flash-interviuri DigiSport, Reghe a fost sunat pe mobil de nevasta, care a tunat: „Ba, Laur, asta te face zob la televizor!”. Iritat la culme, Reghecampf a deturnat discutia despre victoria cu Astra, si s-a pravalit peste finantator. Pe cai mari, dupa calificarea in primavara Europa League, dar si cu 10 puncte avans fata de locul 2, sotul Anei Maria Prodan a simtit momentul sa arate ca el nu e sluga la Steaua, precum sunt colaboratorii sai, MM Stoica si Marius Ianuli. „Probabil ca am facut prea multe puncte, ce mai caut eu aici?!”, a spus Reghecampf, amenintand, voalat, ca el poate oricand sa plece. Ulterior, Gigi Becali l-a sunat si i-a cerut scuze, iar antrenorul a venit ieri dimineata cu un alt discurs: „Am glumit cand am zis ca nu mai am ce cauta la echipa”. Ca semn al impacarii, Gigi i-a transmis lui Reghecampf ca va putea transfera in aceasta iarna orice jucator va dori (in afara de Rui Durte, Teixeira si Maxim, pe care ii propune patronul!), iar tehnicianul l-a invitat pe marele sef la petrecerea de aseara a jucatorilor, care a avut loc la un restaurant cu specific pescaresc din Snagov.

Steaua se lupta cu Petrescu in cantonamentul din Spania

Liderul Ligii 1 si-a stabilit deja programul pentru pauza de iarna. Stelistii vor merge in cantonament la Marbella (Spania), unde vor participa, in perioada 14-21 ianuarie, la turneul „Fotball Impact Cup”. La aceata competitie vor participa opt echipe, printre care Dinamo Moscova, Dinamo Kiev, Dnepr, FC Basel, Ferencvaros si BATE Borisov. Partidele Stelei vor putea fi urmarite pe postul detinut de Arpad Paszkany, LookTV.

author avatar
Sebastian Stan
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger