AcasăRecomandariBecali executa silit Armata!

Becali executa silit Armata!

Fara cale de intoarcere, la acest stadiu a ajuns diferendul dintre Gigi Becali si Clubul Sportiv al Armatei „Steaua”. Si cum nu sunt sanse de impacare, povestea merge mai departe.

 

Gigi Brecali poate ajunge sa puna sub sechestru asigurator stadionul din Ghencea

In acest moment, Becali a ales sa treaca in ofensiva. Facut KO de o decizie a ICCJ, care l-a lasat fara brand-ul Steaua (palmares, nume, culori, sigla), latifundiarul contraataca si solicita CSA sa-i returneze sumele investite in baza sportiva din Ghencea! Nu e vorba despre cine stie ce suma, un maruntis de vreo 4 milioane de euro. Oficial, patronul FCSB a notificat in scris CSA Steaua ca de-a lungul anilor a modernizat baza pe banii sai, iar acum ori i se face plata, ori i se dau inapoi bunurile!
Gigi Becali este proprietar peste tabela de marcaj a stadionului, lojele de la tribuna oficiala, sistemul de supraveghere video, lifturile de la „0” si nocturna de 1400 lucsi! Deocamdata, Armata nu a raspuns solicitarii, dar se zvoneste ca juristii MApN lucreaza la un nou contract de inchiriere a bazei, care va fi trimis FCSB in urmatoarele saptamani. In lipsa unui acord cu CSA Steaua, echipa antrenata de Mirel Radoi se pregateste pe unde apuca: inchiriaza fie baza FRF de la Mogosoaia, fie diverse terenuri din jurul Capitalei (Buftea , Domnesti etc).

Duckadam: „Gigi vrea sa i se dea ce a investit acolo”

Presedinte de imagine la clubul patronat de Gigi Becali, legendarul portar Helmuth Duckadam ii da dreptate finantatorului in demersul intreprins: „De ce sa nu fie posibil ca Becali sa ceara inapoi investitia? Cel mai corect era ca stadionul sa fie concesionat Stelei, cu anumiti termeni de renovare. Asa se rezolva problema. Trebuia concesionat catre Becali pentru 20 de ani. In acest stadion mai trebuie investite alte 10 milioane de euro pentru a-l aduce la standarde europene. Becali ar baga el banii astia, dar doar daca i se va concesiona stadionul”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
492 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger