AcasăSPORTBECALI, despre huliganul de la Petrolul - Steaua: "Ala trebuia batut si...

BECALI, despre huliganul de la Petrolul – Steaua: „Ala trebuia batut si bagat in spital, in coma!”

GIGI BECALI este revoltat de incidentul de la meciul Steaua – Petrolul si a precizat ca huliganul care a patruns pe teren trebuia batut crunt, pentru fapta sa violenta.

„Cum sa mai apere portarul meu la poarta aia? Asta este dom’le, se intampla asta pentru ca Robert Dumitru nu a dat 3-0 la «masa verde». E inadmisibil ca nu s-a intamplat asta si ca, mai mult, am primit si doua cartonase rosii. E identica situatia cu cea de atunci, cand mi s-a furat masina, tot eu eram vinovat. Ăsta trebuia batut si bagat in spital, in coma. Robert Dumitru a dezechilibrat meciul. Ce era sa faca jucatorii mei, sa ia toti bataie, sa astepte sa fie batuti? Daca avea cutit ala?”, a spus Becali la Digi Sport.

Meciul dintre Petrolul si Steaua a fost intrerupt de arbitrul Robert Dumitru pentru zece minute dupa incidentele din tribunele stadionului, cele doua echipe fiind trimise la cabine pana la o decizie finala a observatorului de joc Paul Cazan.

Arbitrul nu a fluierat inca sfarsitul primei reprize nici in minutul 45+7 din cauza incidentelor care au avut loc atat pe terenul de joc cat si in tribune. Crainicul stadionul a anuntat ca meciul va fi intrerupt pentru zece minute pentru ca observatorul de joc sa ia o decizie daca partida se poate relua.

BATAIE SI SCANDAL pe teren la Steaua – Petrolul. Meciul a fost anulat! VIDEO

MITICA DRAGOMIR, despre Petrolul – Steaua: „Ma asteptam la asa ceva, la Ploiesti sau la Dinamo!”

Galamaz, lovit cu un BOX in plina figura. Incidentul, planuit de un an de zile!

BATAIE LA PETROLUL – STEAUA: Presa internationala titreaza “partida nebuneasca”!

Mai multe torte au fost aruncate din peluza in care stateau suporterii echipei Petrolul dupa ce meciul a mai fost intrerupt din cauza unui suporter care a intrat pe teren si l-a lovit cu pumnul in figura pe fundasul stelist George Galamaz. Jucatorul a fost transportat la spital cu o ambulanta de la stadion avand sange pe urechea dreapta.

[youtube]m8SCIvOaMHQ[/youtube]

Un suporter al echipei Petrolul Ploiesti a patruns pe teren, in minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul in figura si scuipat pe fundasul central al „ros-albastrilor”, George Galamaz.

Jucatorii stelisti au intervenit, sarbul Novak Martinovici fiind cel care l-a oprit pe suporterul ploiestean. În acel moment, mai multi jucatori stelisti s-au napustit asupra suporterului care l-a lovit pe Galamaz. Martinovici si portarul Razvan Stanca au fost cei mai vehementi, lovindu-l pe fan cu picioarele cand acesta se afla la pamant.

Arbitrul Robert Dumitru a decis sa acorde cartonasul rosu atat lui Martinovici cat si lui Razvan Stanca.

Mihai Costea, inainte ca suporterul sa intre pe teren, tocmai se pregatea sa execute un penalti dictat de Robert Dumitru.

Portarul Ciprian Tatarusanu, introdus de antrenorul Ilie Stan in locul lui George Galamaz dupa ce Razvan Stanca a fost eliminat, a fost victima unei petarde aruncata din tribuna dupa ce Mihai Costea a inscris din penalti.

author avatar
Ciprian Purice
741 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger