AcasăSPORTBecali de la Montpellier, campion in Franta

Becali de la Montpellier, campion in Franta

Nicollin este boss-ul lui Montpellier din '75

Patronul castigatoarei din Ligue 1 este asemenea finantatorului stelist: gura sloboda, lucreaza numai cu „banu’ jos”, detesta homosexualii si adora sa se bage peste antrenor.

Nicollin este boss-ul lui Montpellier din '75

Finalul de sezon in Franta a aruncat in aer toate previziunile specialistilor. Montpellier HSC – o grupare care a investit doar doua milioane de euro in transferuri! – este in premiera campioana, titlu cucerit in dauna aureolatei PSG.

L'Equipe a salutat victoria echipei Montpellier

Milioanele arabilor care patroneaza clubul din Capitala s-au scurs pe Sena, trofeul ii revine, dupa 38 de etape aprig disputate, afaceristului Louis Nicollin, un veritabil Gigi Becali al fotbalului din Hexagon. Duminica seara, la Auxerre, Nicollin a luat loc pe banca de rezerve, langa antrenorul Rene Girard, pentru a se asigura ca sfaturile sale pretioase nu vor fi ocolite de staff-ul tehnic in cel mai important moment din istoria „portocaliilor”. Iar in repriza secunda, cand arbitrul Saaid Enjimi a intrerupt pentru prima data jocul, urmare a protestelor fanilor de la Auxerre, Nicollin s-a asigurat ca fotbalistii sai nu comit vreun gest necugetat si raman pregatiti sa reia partida.

Era presedinte la victoria cu 5-0 in fata Stelei

In 1990, cand Steaua era spulberata cu 5-0 de Montpellier, in Cupa Cupelor, Louis Nicollin era presedinte al clubului. De altfel, miliardarul patroneaza noua campioana a Frantei din 1974!

Nicollisme

Personaj recunoscut in Franta pentru declaratiile sale spumoase, Louis Nicollin a tinut recent capul de afis al ziarelor cu o serie de referiri la orientarea sexuala a lui Benoit Pedretti, pe care l-a numit homosexual. Nevoit, apoi, sa-si ceara public scuze, boss-ul campioanei Montpellier a facut-o in felul urmator: „Mai, m-ati inteles gresit, eu nu am nimic cu homosexualii, pai, raman mai multe femei pentru noi!”. Si asta nu este tot! Acum cateva saptamani, cand inca nu era convins ca echipa sa poate castiga titlul, Nicollin afirma: „Montpellier, campioana Frantei? Daca as fi in locul celor de la Marseille, PSG, Lyon, Lille sau Rennes mi-as infige un carnat in fund. Umilinta mai mare pentru ei, nu exista”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger