AcasăSPORTBecali da un pronostic: Dinamo - Concordia, 0-2 scor exact!

Becali da un pronostic: Dinamo – Concordia, 0-2 scor exact!

Dinamo - Concordia, un meci cu rezultat dinainte stiut de Gigi Becali

Inceput infernal de 2016 pentru Concordia Chiajna, ocupanta penultimului loc in Liga 1. Dupa Steaua, pentru ilfoveni urmeaza ca adversar Dinamo, a doua echipa in clasament!

Dinamo - Concordia, un meci cu rezultat dinainte stiut de Gigi Becali

Totusi, chiar si asa, Gigi Becali nu ii vaita pe oficialii Concordiei. Din contra, ca un adevarat oracol de Pipera, patronul Stelei isi anunta prietenii din Chiajna ca au asigurate trei puncte in runda viitoare! Latifundiarul stie din sursa numai de el cunoscute ca Dinamo – Concordia se va incheia cu victoria oaspetilor. Si, stati, ca asta nu e tot! Tipserul Gigi indeamna pariorii sa joace pe scor exact la acest meci: 0-2, acelasi cu care Steaua a castigat la Chiajna, luni seara! „Sunt bucuros (n.n. – de victorie) pentru ca Concordia Chiajna este echipa buna. Eu nu am crezut. O sa vedeti Chiajna in etapa viitoare, cum o sa bata adversarul (n.n. – pe Dinamo) cu exact acelasi scor cu care am batut-o noi!”, s-a aventurat Becali la un pronostic.
Altfel, spre deosebire de alte dati, patronul Stelei a evitat sa mai faca aprecieri despre jucatori: „Marica? E fotbalist, ce sa zic?! Nu ma apuc eu acum sa comentez fiecare fotbalist, ca pe vremuri. O sa vedem daca Steaua este favorita la titlu, nu mai vreau sa ne laudam ca alta data. Eu cred ca suntem puternici!”.

Intepaturi la adresa familiei Iordanescu

In tribunele arenei din Chiajna, Gigi Becali s-a intalnit cu Anghel Iordanescu. In stilu-i caracteristic, Becali a uitat atacurile si jignirile pe care i le-a adus Generalului cu mai putin de o luna in urma si toata seara s-a gudurat pe langa selectionerul echipei nationale. Totusi, la finalul partidei, Gigi n-a scapat prilejul sa bage batul prin gardul familiei Iordanescu: „I-am spus lui Anghel Iordanescu – «nu-ti convine, e normal!». Ceilalti doi copii ai lui tin cu Steaua. Dar, e normal, el tine cu Edy (n.n. – Edy Iordanescu, antrenorul Pandurilor), insa ceilalti doi nu tin cu fratele lor, ei tin cu Steaua”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger