AcasăSPORTBecali: Crudu n-o sa-i aduca nimic bun in viata lui Mihai Costea,...

Becali: Crudu n-o sa-i aduca nimic bun in viata lui Mihai Costea, gagicile cu fotbalul nu se impaca

Gigi Becali crede ca relatia cu Daniela Crudu nu o sa ii aduca nimic bun in viata atacantului Mihai Costea, precizand ca acesta trebuie sa inteleaga faptul ca „gagicile cu fotbalul nu se impaca niciodata”.

„El trebuie sa joace mult mai bine ca la Craiova. Eu am mare incredere in el, numai ca el trebuie sa inteleaga ca gagicile cu fotbalul nu se impaca niciodata. Daca nu o sa inteleaga lucrul asta, ca femeile o sa-l distruga, treaba lui. El e un copil si noi, parintii lui, toti trebuie sa ne ocupam de el ca el sa inteleaga ca Crudu aia nu o sa ii faca lui nimic bun in viata. Ori o lasa si isi vede de treaba lui… ori treaba lui, ca nu pot sa-l oblig eu s-o lase”, a spus finantatorul, nemultumit de evolutia lui Mihai Costea in partida din Liga Europa, pierduta de Steaua in fata formatie Schalke 04.

Becali sustine ca nu l-a urmarit pe atacant, dar este convins ca Daniela Crudu i-a luat toata „increderea si vlaga” lui Mihai Costea. ” Nu l-am urmarit eu, dar asta e problema. Altfel nu se explica cum toate mingile pe care le primesti le pierzi. Sa nu ai niciun pic de vlaga, cazi jos… inseamna ca nu ai incredere in tine cand procedezi asa. De ce nu ai incredere si vlaga in tine? Ca ti-a luat-o toata Crudu Daniela. Alte femei nu mai gasim pe lumea asta decat alea de pe la televizor”, a mentionat Gigi Becali.

author avatar
Ciprian Purice
333 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger