AcasăSPORTBecali confirmă: „Șumudică e noul antrenor de la FCSB!”

Becali confirmă: „Șumudică e noul antrenor de la FCSB!”

Becali confirmă: „Șumudică e noul antrenor de la FCSB!” /Foto: Facebook

Marius Șumudică (50 de ani) va fi antrenorul celor de la FCSB. Gigi Becali spune că venirea lui Marius Șumudică la FCSB a pornit de la o glumă. 

„Ieri m-a sunat MM și mi-a zis că Toni Petrea nu vrea să mai continue. I-am zis să îl mai întrebe, dacă vrea să se mai gândească. Dacă n-a vrut, cu forța n-am putut să îl țin. Cu Șumudică, totul a venit de la o chestie, o glumă.

Îl împrumutasem eu pe Șumi cu 10.000 de euro, el era plecat din țară și avea nevoie pentru niște apropiați. Acum, eu, în glumă, i-am zis să aducă banii. I-am zis în glumă: «te puneam antrenor dacă erai serios». El a zis «credeam că vrei să îmi scazi datoria din contract», potrivit gsp.ro.

Pe urmă a venit la mine, am stat, am stabilit și am zis să fie așa. Eu știu că a fost la mine, am bătut palma, i-a dat buletinul lui Argăseală să facă actele, apoi să semneze contractul. Pe la 18:00 ne-am despărțit, acum o oră a discutat cu Vali, la telefon, termenii contractului.

Nu e cu supărare dacă nu vrea. Nu e o moarte de om. Nu cred că poate să refuze contractul ăla. Mi-a zis «Nu-i problemă, eu mă înțeleg cu tine! Dacă e, da, spun că am făcut echipa împreună cu Becali. Le spun eu, nu trebuie să mă mai întrebe ei după meciuri”, a povestit Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

Ce salariu va avea Șumi

Contractul lui Marius Șumudică este pe o durată pe 3 ani. Salariul este de 20.000 de euro pe lună dar poate crește la 25.000 de euro dacă se califică în grupele Conference League în toamnă. 500.000 de euro reprezintă bonus pentru calificarea în grupele Champions League. 200.000 sunt bonus pentru calificarea în grupele Europa League iar 1 milion de euro reprezintă clauza de reziliere.

„Mi-e foame de trofee”

„Mi-a apărut o ofertă din țară căreia dacă i-aș da curs ar fi greu să mă mai întorc la Rapid. Da, în momentul de față am o ofertă concretă de la FCSB, cu contractul pe masă. Urmează să mai discutăm, să am și eu o discuție cu familia mea.

E clar că îmi voi pierde mulți susținători, mulți prieteni, dar mă gândesc la familia mea, la tot ceea ce am trăit, la cât am suferit. Cred că e momentul să mă întorc în fotbalul românesc. Nu mai contează banii, am o situație financiară ok. Mi-e foame de trofee, de performanță”, a spus Marius Șumudică.

 

author avatar
Tudor Borcea
362 afisari

3 COMENTARII

  1. Agariciul asta dupa ce a fost fugarit afara de turci, ca la aia nu tine cu manelismele lui, crede ca e mare antrenor si va realiza ceva cu echipa becaliota. O sa stea 2-3 etape si-o sa-l fugareasca oierul pana in Giurgiu, ca la bulgari inca n-a fost „antrenor”. Toti astia cu „munca” la arabi, chinezi si alte locuri cu fotbal de „super clasa” , se cred mari meseriasi. Stati blanzi… nu santeti…

  2. Jiji, bai oier dus cu pluta, vezi ca Jumudica deja nu mai e antrenor la fecesebeaua, mai nou e chiar Dica fara frica !! 🙂 Bai, Jiji boschetarule, zii la Memelusa sa te lase din cand in cand in cutia lui de carton, macar o sa iti mai creasca capul ala al tau prost si mai mare decat e acum, ciumekule !! 🙂 Toti rad de voi, puscariasii de la WCSB 🙂 o echipa de puscariasi si mercenari si la propriu si la figurat !! Saluta bai CFR-ul, echipa aia ungureasca din Ungaria Mica, zisa si Transilvania, acolo unde toti ungurii si nemtii o vo tine intr-o sarbatoare macar 1 saptamana !! 🙂 Saluta bai Jiji oligofrenule megaloman echipa cvadrupla campioana consecutiva CFR Cluj, bai ghertoiule ambulant, tu esti o rusine fara margini, bai analfabetule ignorant, toti rad de voi, si mai ales de tine, si de echipa aia fara nume, fara stadion, fara palmares, fara nimik !! 🙂 Hajra Kolozsvar, bai tarane, ai luat-o iar sus, a patra oara la rand, ordinarule de bekaliot !! 🙂

  3. Ciobanul a zis ca echipa de oi o da el cand a auzit Sumu a zis ca eu comand. Ciobanu a zis o sa comanzi tu cand ai sa faci tu branza. Sumu si-a luat toiagu si a plecat. Ciobanu a ramas la staulul din palat inumarand oi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger