AcasăSPORTBecali: "Cel mai mare razboi si cel mai mare jihad cu Borcea...

Becali: „Cel mai mare razboi si cel mai mare jihad cu Borcea il am!”

Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, vineri, dupa ce Nicolae Badea a anuntat ca Borcea nu se va mai retrage din actionariatul gruparii din soseaua Stefan cel Mare, ca isi doreste sa se afle in stare de razboi cu acesta.

Gigi Becali

„Nu ma intereseaza de Dinamo, pentru ca cel mai mare razboi si jihad cu Dinamo il am. Cel mai mare razboi si cel mai mare jihad cu finul il am, cu el vreau sa ma razboiesc”, a spus Becali. Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca a discutat, vineri, cu presedintele executiv Cristian Borcea, care a sosit la Bucuresti de la Miami, si acesta nu se va retrage din actionariatul gruparii alb-rosii.

„Am avut o discutie cu domnul Borcea, am mai discutat si cu alti oameni din club, ceea ce ne intereseaza in primul rand e ca Dinamo sa ramana in continuare un club unit si puternic si care in loc sa isi diminueze resursele umane si financiare trebuie sa gaseasca solutii sa se intareasca, financiar si uman. Am convenit ca domnul Borcea nu se va retrage din calitatea de actionar, el este presedinte executiv, iar domnul Savulescu este presedinte delegat. Lucrurile intre noi sunt repartizate si comunicam atunci cand este cazul, cand decizia nu poate fi a unuia sau a altuia”, a spus Badea la finalul unei unei sedinte pe care a avut-o, vineri, cu angajatii clubului si cu Borcea.

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, care a avut un conflict verbal cu un alt actionar, Dragos Savulescu, a anuntat, duminica, ca se va intoarce de la Miami, unde se afla de mai mult timp, si ca intentioneaza sa vanda actiunile pe care le detine la clubul „alb-rosu”.

author avatar
Ciprian Purice
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger