AcasăSPORTBecali: Boloni este prima optiune pentru Steaua

Becali: Boloni este prima optiune pentru Steaua

Becali, intre "Boloni e prima optiune" si "Boloni e un vagabond"

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, ca prima optiune pentru postul de antrenor la echipa din Bulevardul Ghencea este Ladislau Boloni, caruia i-a fost facuta o oferta si din partea caruia asteapta un raspuns pana marti. „I-am facut o oferta lui Boloni, el este prima optiune in acest moment. I-am trimis oferta pe mail, e vorba de 50.000 de euro pe luna pentru un sezon, cu o prima de un milion pentru calificarea in Liga Campionilor. El mai are inca un bonus de 100.000 pe care il poate castiga foarte usor, printr-o calificare acum in grupele Ligii Europa”, a declarat Becali.

Becali, intre "Boloni e prima optiune" si "Boloni e un vagabond"

Finantatorul stelist a mentionat ca daca Ladislau Boloni va castiga titlul Ligii I cu Steaua i se va prelungi contractul automat si i se va dubla salariul. „Boloni a cerut oferta pe mail. Daca el castiga campionatul se dubleaza salariul si se prelungeste automat. Daca nu, la revedere”, a mai spus Becali.

Becali a precizat ca oferta transmisa lui Boloni este valabila doar pentru doua zile. „I-am transmis ca noi nu asteptam, sa zica da sau nu. Ca asa l-am asteptat si pe Hagi daca se duce la nationala, ca eu stiam, si de asta nici n-am zis nici o vorba. Sa nu-l pun in postura sa ma plimbe, sa ma minta. Prima optiune e Boloni. Asteptam contraoferta, un raspuns de la el cand o va primi. Spune «da», facem tot ce am zis pe hartie”, a explicat el.

El a adaugat ca l-a ofertat pe Boloni la sugestia managerului general al FC Steaua, Mihai Stoica. „Am spus ca prefer un antrenor roman, pentru ca strain e un risc. L-am intrebat pe Meme si mi-a zis ca cel mai bun dintre toti e Boloni, dar ca am eu discutii cu el. I-am zis ca nu am nici o discutie cu el. Mari jigniri nu au fost. I-am cerut numarul sa-l sun. Daca ziceam ceva urat, mi-era aiurea sa-l sun. L-am sunat, nu mi-a raspuns. Mi-a zis Mihai ca este la alergat. Mi-a zis Mihai ca daca vine Boloni e minune”, a mentionat finantatorul.

Boloni e tot un vagabond! Ii dau lui emblema s-o antreneze, s-o ia acasa! Ii vand lui emblema! Ce mare fost jucator a fost el pentru Steaua? Sa se duca la el in Ungaria!”, tuna cu doi ani in urma acelasi Gigi Becali care zice azi ca nu au fost „mari jigniri” intre el si Boloni. Becali a mentionat ca PAOK Salonic este clubul care il mai oferteaza pe Boloni. „Cred ca daca nu o sa i se accepte conditiile de la PAOK Salonic, nu-i indeplinesc conditiile, atunci cu siguranta va accepta oferta Stelei. Eu stiu ca de la Salonic are o oferta de 800.000 de euro. Aici are 600.000, dar el castiga campionatul si daca merge in Liga Campionilor castiga un milion”, a explicat Gigi Becali.

Tehnicianul Ladislau Boloni a activat ca jucator la Steaua in perioada 1984-1987. alaturi de gruparea „ros-albastra” el a castigat Cupa Campionilor Europeni, in 1986, Supercupa Europei, trei titluri si doua Cupe ale Romaniei. Ca antrenor, el a pregatit echipa nationala a Romaniei si formatiile de club AS Nancy (Franta), Sporting Lisabona (Portugalia), Rennes, Monaco (ambele Franta), Al-Jazeera (Emiratele Arabe Unite), Standard Liege (Belgia), Al Wahda (Emiratele Arabe Unite) si RC Lens (Franta). Ca antrenor, el are in palmares titlul, Cupa si Supercupa Portugaliei cu Sporting Lisabona si titlul si Supercupa Belgiei cu Standard Liege.

 

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger