AcasăRecomandariBecali, atac la Reghecampf: "A vrut sa ma faca de 1 milion...

Becali, atac la Reghecampf: „A vrut sa ma faca de 1 milion de euro!”

Dezamagit de rezultatul inregistrat de Steaua in derby-ul de duminica, 0-0 cu Dinamo, patronul campioanei Romaniei a iesit la atac.

Becali si Reghecampf nu se mai inteleg deloc ca pe vremuri

Afaceristul din Pipera si-a indreptat furia catre cativa dintre jucatorii antrenati de Mirel Radoi, dar l-a acuzat in termeni duri si pe Laurentiu Reghecampf, fostul tehnician al Stelei. Becali sustine ca noul antrenor al lui Litex Loveci a dat din nou tarcoale Stelei, prin intermediul sotiei sale, impresarul Ana Maria Prodan, si din aceasta cauza campioana nu are un start bun de sezon. „Aveam asteptari mari de la echipa si mai ales de la jucatorii cu experienta. Dar daca pe Adi Popa l-a luat capul, din cauza lui Reghecampf, ce pot eu sa-i fac?!”, a fost mesajul transmis de Becali. Concret, afaceristul este de parere ca mijlocasul Adi Popa si-a pierdut inspiratia dupa ce familia Reghecampf-Prodan l-a momit cu un contract in SUA. Insa Becali afirma ca, de fapt, oferta ar fi o stratagema a antrenorului de a-l lua ieftin pe fotbalist la Litex Loveci. „A venit Reghe la mine … ca Ana Maria are un client din America si ala da un milion de euro pe Adi Popa. Zic, ba, ma lasi? Tu chiar crezi ca poti sa-l iei atat de ieftin? Tu chiar crezi ca poti sa ma faci pe mine de un milion de euro? Sunt sigur ca-l voia pentru el, la bulgari. A fost o stratagema. A vrut sa ma faca de un milion de euro”, a afirmat Gigi Becali. Altfel, desi antrenorul Mirel Radoi a dat asigurari ca nu va mai pleca niciun jucator de la Steaua, patronul echipei sustine ca orice fotbalist este de vanzare, pentru suma de bani potrivita. Ca atare, doi dintre stelisti doriti de Laurentiu Reghecampf la Litex Loveci, Alexandru Chipciu si Adi Popa, au fost cotati la sase, respectiv doua milioane de euro.

Reghe, aparat de sotie

Acuzat ca a vrut sa-l jumuleasca de bani pe Gigi Becali, antrenorul lui Litex Loveci a beneficiat, cum era de asteptat, de sustinerea sotiei sale. Impresarul Ana Maria Prodan a fost cea care i-a dat replica afaceristului. „Il iubim pe Gigi Becali si nu avem de ce sa ne ascundem. Reghe este prea barbat, prea bun ca sa nu priveasca lumea in ochi sau sa nu spuna ce vrea. Nu a discutat nimeni la Litex Loveci despre Adi Popa. Daca Reghe il voia, venea sigur la Gigi Becali si il intreba cat costa. Oferta pentru Adi Popa a fost din MLS (n.r. – Liga Nord Americana), dar a fost de doar un milion de euro. Asa ca mai cautam pana gasim pe cineva care sa dea cat vrea patronul Stelei”,  a scris A.M.Prodan pe Facebook.

author avatar
Cristi Ionita
929 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger