AcasăSPORTBecali are dreptate: Steaua NU castiga cu arbitrii maghiari!

Becali are dreptate: Steaua NU castiga cu arbitrii maghiari!

Arbitrul Istvan Kovacs este considerat de Gigi Becali dusmanul Stelei

Rezultatele inregistrate de „ros-albastri” in ultimii ani confirma temerile patronului: echipa are cele mai mari probleme in partidele la care sunt delegati „unguri”.

Arbitrul Istvan Kovacs este considerat de Gigi Becali dusmanul Stelei

Cu Istvan Kovacs la centru, Steaua a pierdut cinci meciuri in ultimii doi ani, remizand o singura data si castigand doar doua jocuri. „Ghinionul” a-nceput in octombrie 2009, cand Gloria Bistrita se impunea cu 5-4 in Cupa Romaniei, acest joc fiind urmat de alte patru cu rezultate negative. Aceleasi probleme si cand la una dintre linii oficiaza Miklos Nagy. Din martie 2010 incoace, clujeanul a ridicat steagul la remizele cu Pandurii (0-0), Poli Timisoara (1-1) si Sportul Studentesc (0-0) si la esecurile cu Dinamo (1-2 si 0-1). Totusi, cu el pe teren, Steaua si-a trecut in palmares unicul trofeu din ultimii ani: victoria in fata lui Dinamo, scor 2-1, in finala Cupei Romaniei.

Gigi Becali

La fel de slabe rezultate inregistrate si cu Zoltan Szekely, din Baia Mare: egaluri cu FC Arges, Farul, Unirea Urziceni, FC Vaslui si FC Brasov, intercalate de victorii la Cluj si Vaslui.

CFR este invincibila cu Istvan Kovacs la centru

Gruparea patronata de Arpad Paszkany a fost condusa de arbitrul din Carei in cinci partide si de fiecare data a parasit terenul neinvinsa. CFR s-a impus in trei randuri (1-0 cu Dinamo, 2-0 cu FC Arges si 4-0 cu Otelul) si a remizat in alte doua, 2-2 cu Gloria Bistrita si 1-1 cu Otelul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger